Φοβερή εμπειρία το Laver Cup!

Ο Ρότζερ Φέντερερ βρίσκεται στο Σικάγο για την προώθηση της δεύτερης έκδοσης του Laver Cup και ανέλυσε γιατί η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει κάτι το μοναδικό στα δικά του μάτια…

Τα πέρασε τέλεια στην πρώτη έκδοση του Laver Cup δίνοντας μάλιστα τον τίτλο, εν πολλοίς χάρη στη δική του συνεισφορά στην Ευρώπη, και δεν θα μπορούσε να λείπει από την προώθηση της δεύτερης.

Ο Ρότζερ Φέντερερ πέρασε αξέχαστες στιγμές, με αποκορύφωμα την συνύπαρξή του για πρώτη φορά στα χρονικά μαζί με τον Ραφαέλ Ναδάλ στην ίδια πλευρά του κορτ, στην Πράγα και θα είναι

φυσικά παρών το τριήμερο 21-23 Σεπτεμβρίου 2018 στο Σικάγο για την “εκτός έδρας” αναμέτρηση με την ομάδα του Κόσμου.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Σικάγο για να προωθήσω αυτό το σπουδαίο τουρνουά. Η διοργάνωση στην Πράγα πήγε καταπληκτικά και περιμένω να τα πάμε ακόμα καλύτερα σε μια πόλη που λατρεύει τα αθλήματα, όπως το Σικάγο” ανέφερε ο Ροτζ.

“Το να είμαι μέλος της ομάδας της Ευρώπης με τον εμβληματικό Μπιορν Μποργκ σαν αρχηγό μας, ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Ηταν τρομερό να είμαι στην ίδια ομάδα με παιδιά που είμασταν μια ζωή οι πιο μεγάλοι αντίπαλοι. Το να δέχομαι συμβουλές από τον Τσίλιτς, τον Ναδάλ, τον Ζβέρεφ, τον Τιμ, ήταν κάτι που δεν είχα ξαναζήσει ποτέ και το χάρηκα! Χαίρονταν που τα πήγαινα καλά!” ανέλυσε ο Φεντ.

“Βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την πλευρά των γυναικών για να κάνουν κάτι αντίστοιχο και το βλέπω σαν κοπλιμέντο!” κατέληξε ο Ροτζ που φεύγει πάραυτα για το Miami για να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο στη Φλόριντα.

Κώστας Αϊτάκης

The post Φοβερή εμπειρία το Laver Cup! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα