Sweet home Chicago! – VIDEO

Ρότζερ Φέντερερ και Νικ Κύργιος βρέθηκαν στο Σικάγο στα πλαίσια της προώθησης της δεύτερης έκδοσης του Laver Cup μετά την απόλυτα επιτυχημένη πρώτη στην Πράγα!

Παρά το γεγονός ότι είχε ελάχιστες μέρες ξεκούρασης από τον τελικό του Indian Wells μέχρι και την έναρξη της προετοιμασίας του στο Miami, ο Ρότζερ Φέντερερ βρέθηκε, για πρώτη φορά μάλιστα στη ζωή του, στο Σικάγο για την προώθηση του δεύτερου Laver Cup που θα φιλοξενηθεί στην πόλη!

Μαζί

του και ο Νικ Κύργιος μαζί με τους Ροντ Λέιβερ και Τζον ΜακΕνρο, όλοι εμφανώς ευδιάθετοι και ανυπόμονοι για τη συνέχεια μιας διοργάνωσης που στέφθηκε, το 2017 από απόλυτη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα!

Μάλιστα, διά στόματος Τζον ΜακΕνρο μάθαμε και τον πρώτο παίκτη που καλεί στο νέο Laver Cup, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 21-23 Σεπτεμβρίου, που δεν είναι άλλος από τον 22χρονο Αυστραλό!

“Παίζει με την καρδιά του! Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ικανοποιημένος από αυτά που πρόσφερε στην Πράγα. Φέρνει ενέργεια και καλή διάθεση σε όλη την ομάδα! Τον θέλω ανεξαρτήτως της κατάταξης που θα έχει!” ανέφερε ο ΜακΕνρο για τον Νικ!

Από την άλλη, και ο Κύργιος γνωστός λάτρης των καταστάσεων που εμπλέκεται ως μέλος ομάδας, ανυπομονεί να ξαναφορέσει τα ρούχα της Team World και αυτή τη φορά να σηκώσει το τρόπαιο του νικητή!

“Χαίρομαι πρώτα απ’ όλα που θα είμαι και πάλι με τους φίλους μου σε μια διοργάνωση που φέρει το όνομα του τεράστιου Rod Laver. Με το coach είχαμε τις διαφορές μας αλλά είναι τεράστιος αρχηγός. Αυτή τη φορά θα έχουμε και τη στήριξη του κόσμου! Πάμε να το πάρουμε!” ήταν το μήνυμα του ενθουσιώδη Νικ!

Κώστας Αϊτάκης

The post Sweet home Chicago! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα