Με εξέπληξε η θετική του ματιά!

Ο Σέβεριν Λούτι, μόνιμο μέλος του team του Ρότζερ Φέντερερ εδώ και μια δεκαετία, αναφέρθηκε στην περίοδο του δεύτερου εξαμήνου του 2016 όταν και ο Ροτζ αποφάσισε να κατεβάσει τους διακόπτες από την αγωνιστική δράση!

Γνωρίζει, όσο ελάχιστοι, τον Ρότζερ Φέντερερ αγωνιστικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο!

Είναι, μαζί με τον φυσιοθεραπευτή Πιερ Παγκανίνι, τα μόνιμα μέλη της ομάδας του Ρότζερ Φέντερερ από το 2008 και μετά και εχει δει τον Ελβετό τενίστα σε όλες του τις φάσεις!

Ωστόσο, αυτή που του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν

το δεύτερο εξάμηνο του 2016 όταν και ο Ροτζ πήρε τη δύσκολη απόφαση να μην αγωνιστεί πουθενά για να αφήσει τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσαν να φύγουν.

Αυτό που του έχει μείνει ήταν η αισιοδοξία του “Βασιλιά” ότι θα γυρίσει σε άριστη κατάσταση καθώς δεν δίστασε ούτε μία στιγμή ότι έκανε τη σωστή επιλογή.

“Εμεινα έκπληκτός από το πόσο θετικός ήταν στην απόφαση να σταματήσει για ένα εξάμηνο. Πολύ γρήγορα έκανε σχέδια με την οικογένεια ενώ παράλληλα κατέστρωνε το πώς θα γυρνούσε πάλι στο 100%. Εγώ τον έβλεπα από το Νοέμβριο εκείνης της χρονιάς ότι έπαιζε φοβερά. Του είπα ότι μπορεί να κερδίσει το Αυστραλιανό. Αλλά μετά από αποχή δεν κερδίζεις εύκολα επτά σερί ματς σε Grand Slam” ανέφερε ο Λούτι.

Τελικά, ο Φεντ έχει κατακτήσει ήδη 9(!) τίτλους μετά την επανοδό του στις αρχές του 2017, μεταξύ των οποίων τρία Major, ενώ σκαρφάλωσε ξανά στο Νο1 του κόσμου!

Κώστας Αϊτάκης

The post Με εξέπληξε η θετική του ματιά! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα