Κλήρωση φωτιά! – DRAW

Τις δυνάμεις του κόντρα σε έναν εκ των καλύτερων τενιστών της νέας γενιάς, τον Ντάνιλ Μεντβέντεφ, θα δοκιμάσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Masters του Miami! Στα “μαλακά” ο “Βασιλιάς” και στο δρόμο του Ντελ Πότρο ο Τζόκοβιτς!

Παρά την ηχηρή απουσία του περσινού φιναλίστ, Ραφαέλ Ναδάλ, και μερικών ακόμα δυνατών τενιστών, όπως ο Τιμ και ο Μονφίς, η κλήρωση του Miami Masters έβγαλε πιθανές διασταυρώσεις “φωτιά” και σπουδαία ματς από τον πρώτο κιόλας γύρο!

Στη δεύτερη σερί συμμετοχή

του σε βασικό ταμπλό Masters, μία από μόνη της μεγάλη επιτυχία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο από τον πρώτο γύρο.

Ο 19χρονος τενίστας θα τα βάλει με έναν εκ των ποιοτικότερων τενιστών της γενιάς του, τον Ρώσο Ντάνιλ Μεντβέντεφ, που από πέρσι παρουσιάζει ραγδαία άνοδο στο παιχνίδι του.

Αν καταφέρει να επικρατήσει του big hitter αντιπάλου του, τότε τον περιμένει η υπέρτατη πρόκληση της μονομαχίας με το Νο4 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ που έχει bye στον πρώτο γύρο.

Ο Ελληνας τενίστας ξεκινά ως outsider και δεν έχει τίποτα να χάσει στα πλαίσια μιας τόσο απαιτητικής κλήρωσης.

Ολοκληρώνοντας με το ελληνικό ενδιαφέρον, ο Μάρκος Παγδατής έπεσε και αυτός σε NextGen παίκτη, τον Αμερικανό Τζάρεντ Ντόναλντσον ενώ ο πρώτος seeded παίκτης που τον περιμένει είναι ο Φελισιάνο Λόπεζ.

Τα δύο άκρα του ταμπλό μοιράζονται οι Ρότζερ Φέντερερ και Μάριν Τσιλιτς αυτήν την εβδομάδα στη Φλόριντα.

Ο Ελβετός τενίστας προέρχεται από μια πικρή ήττα στον τελικό του Indian Wells κόντρα στον Ντελ Πότρο, ωστόσο, έρχεται στο Miami για να υπερασπιστεί τον τίτλο του και, φτάνοντας τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά, να μην απωλέσει το Νο1 του κόσμου.

Η κλήρωση φαίνεται να τον βοηθά καθώς μέχρι και την πρόκριση στον προημιτελικό γύρο, δεν αναμένεται να στραβοπατήσει.

Ξεκινά από τον δεύτερο γύρο κόντρα σε παίκτη από τα προκριματικά, πριν συναντηθεί λογικά με τον Φερνάντο Βερντάσκο στον τρίτο.

Καρένιο Μπούστα ή Αντριάν Μαναρινό φαντάζουν οι πιθανότεροι αντίπαλοι στο τέταρτο και μάνι-μάνι έφτασε στα προημιτελικά.

Εκεί, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει κάπως μιας και τον περιμένουν οι Μπέρντιχ-Αντερσον.

Στα ημιτελικά, οι πιθανοί αντίπαλοι είναι μπόλικοι και θα μπορούσε να είναι ένας εκ των Ζβέρεφ, Κύργιου, Τσόριτς και Σοκ.

Ο Νόλε είναι στο κάτω μέρος του ταμπλό (πλευρά του Τσίλιτς) και από το Νο9 της κλήρωσης δεν απέφυγε τις κακοτοπιές.

Εχει bye στον πρώτο γύρο και ένας εκ των Μίσα Ζβέρεφ ή Μπενουά Περ είναι οι τενίστες που με το ιδιόρρυθμο τους θα μπορούσαν από νωρίς να “πληγώσουν” τον Σέρβο.

Από εκεί και έπειτα, αρχίζουν τα μεγάλα ζόρια καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσει σε “εμφύλιο” τον φορμαρισμένο Φίλιπ Κραϊνοβιτς στον τρίτο πριν συναντηθεί με τον Νισικόρι ή πολύ πιθανότερο τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο στον τέταρτο.

Ντιμιτρόφ ή Ράονιτς τον περιμένουν στα προημιτελικά αν συνεχίσει την πορεία του ενώ Τσίλιτς, Τσανγκ ή Γκοφάν είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στους “4”…

Δύσκολη κλήρωση και για το Νο3 του ταμπλό Ντιμιτρόφ, που αντιμετωπίζει τους Γκασκέ (τρίτο) και Ράονιτς (τέταρτο γύρο) πριν πέσει πάνω σε Ντελ Πότρο ή Τζόκοβιτς στα προημιτελικά.

Πιθανοί προημιτελικοί
Φέντερερ-Αντερσον/Μπέρντιχ
Ζβέρεφ/Κύργιος-Τσόριτς/Κουέρι
Ντελ Πότρο/Τζόκοβιτς-Ντιμιτρόφ/Ράονιτς
Τσίλιτς-Γκοφάν/Τσανγκ

Ενδιαφέροντες πρώτοι γύροι
Τσιτσιπάς-Μεντβέντεφ
Παγδατής-Ντόναλντσον
Χάρισον-Σόουζα
Μ.Ζβέρεφ-Περ

MIAMI MASTERS DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Κλήρωση φωτιά! – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα