Με Αλιασίμ, Τιμ κι άλλους δυνατούς το Εστορίλ

Το Εστορίλ κέρδισε τη μάχη των ονομάτων το άλλο χωμάτινο τουρνουά της εβδομάδας που διεξάγεται στο Μόναχο.

Η πορτογαλική πόλη εξασφάλισε τη συμμετοχή δυνατών ονομάτων μεταξύ των οποίων το Νο9 του κόσμου Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, του πρώην Νο3 Ντόμινικ Τιμ, του πρώην Top10 Ντιέγκο Σβάρτσμαν, του πρώην Grand Slammer Μάριν Τσίλιτς και του πρόσφατου φιναλίστ στο Μόντε Κάρλο, Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα.

Ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ που έχει

μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία του παιχνίδια στο tour, θα προσπαθήσει να διακριθεί στο χωμάτινο τουρνουά του Εστορίλ και το πρώτο του εμπόδιο πιθανότα θα είναι ο Νοτιοαφρικανός Λόιντ Χάρις που αντιμετωπίζει qualifier στον 1ο γύρο.

Ο Καναδός θα έχει δύσκολη διασταύρωση στα προημιτελικά καθώς είναι πιθανό να συναντήσει τον Σεμπάστιαν Κόρντα ή τον Ντόμινικ Τιμ που θα αγωνιστεί με wild card και θα παίξει με τον Μπένζαμιν Μπονζί στον 1ο γύρο και με τον νεαρό Αμερικανό στους “16”.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό βρίσκεται και ο 4-Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα που εντυπωσίασε στο Monte Carlo Masters χάνοντας στον τελικό από τον Τσιτσιπά αλλά και ο Φράνσις Τιαφό.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, Νο2 είναι ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν που διασταυρώνεται στους “8” με τον πολύπειρο Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας ενώ ξεχωρίζουν και τα ονόματα των Τόμι Πολ, Μάριν Τσίλιτς, Μπενουά Περ και Ρισάρ Γκασκέ.

SINGLES ESTORIL DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

The post Με Αλιασίμ, Τιμ κι άλλους δυνατούς το Εστορίλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλιασίμ Τιμ, Εστορίλ,aliasim tim, estoril