Δυνατό ταμπλό στο Μόναχο (draw)

Το BMW Open στο Μόναχο είναι το πρώτο από τα τέσσερα τουρνουά της χρονιάς επί Γερμανικού εδάφους και οι διοργανωτές είναι στην ευχάριστη θέση να υποδέχονται και φέτος τον κορυφαίο της χώρας και δύο φορές πρωταθλητή της διοργάνωσης (2017-18) Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος καταλαμβάνει το Νο1 του ταμπλό.

Η κλήρωση του ATP 250 τουρνουά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και εκτός του 3ου καλύτερου τενίστα στον κόσμο, θα αγωνιστούν κι άλλα κορυφαία ονόματα όπως ο Κάσπερ Ρουντ, ο Ράιλι Οπέλκα

και ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι που ανήκουν στο Top20 της ATP Rankings.

Ο Ζβέρεφ στο 2ο γύρο πιθανότατα θα αντιμετωπίσει το ανερχόμενο αστέρι του tour, τον 18χρονο Νορβηγό Χόλγκερ Ρουν που αγωνίζεται με wild card στο τουρνουά και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τενίστα προερχόμενο από τα προκριματικά.

Στους “8” ο Γερμανός διασταυρώνεται με τον 6-Ντιάνελ Έβανς ενώ στα ημιτελικά πιθανότατα θα συναντήσει τον πανύψηλο Ρέιλι Οπέλκα που κέρδισε το χωμάτινο τουρνουά στο Χιούστον πριν μερικές εβδομάδες.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, ο Κάσπερ Ρουντ έχει επίσης μαζί του τους βαθμολογούμενους 4-Μπασιλασβίλι, 7-Κετσμάνοβιτς και 8-Βαν ντε Ζαντσουλπ.

BMW OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Δυνατό ταμπλό στο Μόναχο (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα