Βροχή και αναβολή των ημιτελικών στη Βαρκελώνη

Την Κυριακή του Πάσχα (24/4) θα συνεχιστούν οι δυο ημιτελικοί του Barcelona Open, που διεκόπησαν λόγω βροχής το βράδυ του Μ.Σαββάτου και οι διοργανωτές τους μετέφεραν για την επόμενη μέρα.

Καιρού επιτρέποντος, στην τελευταία ημέρα αγώνων θα διεξαχθούν, τόσο οι δυο ημιτελικοί, όσο και ο τελικός του 500αριού τουρνουά της Βαρκελώνης, με τους Κάρλος Αλκαράθ, Άλεξ Ντε Μινόρ, Ντιέγκο Σβάρτσμαν και Πάμπλο Καρένιο Μπούστα να μένουν για ακόμη μια μέρα… σε αναμμένα

κάρβουνα.

Οι συνεχείς και δυνατές βροχοπτώσεις του Μ.Σαββάτου, δεν άφησαν σε ησυχία αθλητές και φιλάθλους. Μετά από πολύωρη αναμονή, οι δυο ημιτελικοί ξεκίνησαν νωρίς το βράδυ, όμως παίχτηκαν μόλις από… τέσσερα games σε κάθε αγώνα, πριν ανοίξουν και πάλι οι ουρανοί και διακοπεί η δράση.

Και τα δυο ματς σταμάτησαν στο 2-2 του 1ου set. Για τις 12:00GR είναι προγραμματισμένοι να συνεχιστούν οι ημιτελικοί το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, με τους δυο νικητές των αγώνων Αλκαράθ – Ντε Μινόρ και Σβάρτσμαν – Μπούστα, να αναμένεται να μπουν και πάλι στο court περίπου στις 17:15GR, για να διασταυρωθούν με φόντο το τρόπαιο του θεσμού.

ORDER OF PLAY by @Cepsa

Day 9⃣ #BCNOpenBS

Sunday, 24 April
11.00 am
@rctb1899 pic.twitter.com/MOXp7u0VVH

Barcelona Open Banc Sabadell (@bcnopenbs) April 23, 2022

ATP 500 BARCELONA OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Βροχή και αναβολή των ημιτελικών στη Βαρκελώνη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βροχή, Βαρκελώνη,vrochi, varkeloni