Ματσάρες στα ημιτελικά

Μεγάλη ημέρα η σημερινή στο All England Club, καθώς θα διεξαχθούν οι δυο σπουδαίοι ημιτελικοί στο γυναικείο ταμπλό του Wimbledon. Αντιμέτωπες θα τεθούν Γέλενα Οσταπένκο και Αντζέλικα Κέρμπερ στον πρώτο, ενώ Σερίνα Γουίλιαμς και Γιούλια Γκέργκες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους αμέσως μετά…

Στον δρόμο για το 24ο Grand Slam τίτλο της καριέρας της βρίσκεται η Σερίνα

Γουίλιαμς, που αν και δεν βρίσκεται σε τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση, βρίσκει τον τρόπο και κερδίζει μέχρι στιγμής στην διοργάνωση έχοντας φτάσει στα ημιτελικά του θεσμού.

Η θρυλική Αμερικανίδα θα παίξει σήμερα, Πέμπτη, στον 11o ημιτελικό της καριέρας της στο Βρετανικό Major. Εκεί, θα αντιμετωπίσει μια πρωτάρα σε τέτοιες φάσεις Grand Slam, την Γιούλια Γκέργκες, η οποία θα αγωνιστεί για παρθενική της φορά στην φάση των “4” σε Grand Slam.

Πιο συγκεκριμένα, η Σερίνα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Γκέργκες για τέταρτη φορά, έχοντας κερδίσει τις προηγούμενες τρεις χωρίς να έχει χάσει καν σετ. Όμως, αυτήν θα είναι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο γρασίδι.

Οι δυο τους θα αγωνιστούν στον κεντρικό court του All England Club, περίπου στις 17:00GR, αμέσως μετά δηλαδή από την διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού της ημέρας.

Στο πρώτο μεγάλο ματς, στις 15:00GR, η Αντζέλικα Κέρμπερ θα αντιμετωπίσει την Γέλενα Οσταπένκο, σε ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σε όσους θα το παρακολουθήσουν.

Η Γερμανίδα είναι η υψηλότερη seeded που έχει μείνει στο ταμπλό του τρίτου Grand Slam της χρονιάς, όμως αναμένεται να τα βρεί σκούρα κόντρα στην νεαρή Λετονή που έχει βάλει πλώρη για το δεύτερο τρόπαιο της καριέρας της σε Major.

Αυτήν, θα είναι η πρώτη αναμέτρηση των δυο, με την Οσταπένκο πάντως να μην έχει χάσει ούτε σετ σε πέντε αγώνες μέχρι στιγμής στο Wimbledon, δείχνοντας ότι και στο γρασίδι μπορεί να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο.

WIMBLEDON LADIES DRAW | OOP | SCORES

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ματσάρες στα ημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα