Το παραμύθι του Ισνερ συνεχίζεται!

Ο Τζον Ισνερ δεν είχε προκριθεί ποτέ πέραν του τρίτου γύρου του Wimbledon μέχρι και τη φετινή σεζόν, όμως, κατάφερε να ξεπεράσει πολύ το προσωπικό του ρεκόρ και αποκλείοντας και τον Μίλος Ράονιτς έφθασε στα ημιτελικά!

Ειναι να απορείς πώς ο Τζον Ισνερ, μόνο και μόνο με το τεράστιο σερβίς, δεν είχε καταφέρει ποτέ να φθάσει στον γύρο των “16” του Wimbledon.

Ο,τι και αν έκανε λάθος ο 33χρονος Αμερικανός φαίνεται να το έχει ξεπεράσει

καθώς, στην πιο ώριμη σεζόν στην καριέρα του (κατέκτησε και τον πρώτο του Masters τίτλο στο Miami) κάνει και την καλύτερή του πορεία σε Slam που είναι ο ημιτελικός γύρος μετά την τεράστια νίκη του στη “μονομαχία των σερβίς” επί του Μίλος Ράονιτς με 6-7(5), 7-6(7), 6-4, 6-3.

Μιλάμε για μια μεγάλη προσωπική επιτυχία του 33χρονου Αμερικανού με το όχι και τόσο θελκτικό στιλ, αλλά για να φθάνεις στα ημιτελικά του Wimbledon, όπως και αν παίζεις, κάτι κάνεις καλά!

Και αυτό που έκανε καλύτερα από τον Ράονιτς στον προημιτελικό που ήταν ξεκάθαρα στη “σκιά” των άλλων τριών ήταν το κομμάτι των επιστροφών σε έναν αγώνα που ξέραμε εξαρχής ότι το ένα break σου δίνει ουσιαστικά το σετ!

Μετά λοιπόν από τα δύο πρώτα σετ που κρίθηκαν σε tie break με παντελή έλλειψη break point (ο Ισνερ έσωσε και set point του Ράονιτς στο δεύτερο σετ), οι δύο τενίστες μοιράστηκαν τα σετ αλλά στη συνέχεια ο Αμερικανός ήταν καλύτερος στα return games και ανταμείφθηκε για αυτό.

Εκανε συνολικά τρία breaks στο σερβίς του Καναδού, μια διόλου εύκολη υπόθεση και τον έστειλε εκτός Wimbledon όντας ο ίδιος για πρώτη φορά στα ημιτελικά.

Στα οποία δεν θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ όπως ήταν το αναμενόμενο αλλά τον επίσης big server Κέβιν Αντερσον σε ένα ματς ρώσικη-ρουλέτα που φυσικά και έχει ελπίδες πρόκρισης στον τελικό!

Και μετά όλα…γίνονται ειδικά αν οι Ναδάλ-Τζόκοβιτς “αλληλοσκοτωθούν” στο άλλο ματς και παρουσιαστούν κουρασμένοι στον μεγάλο τελικό…

Τετάρτη, 11/7: Προημιτελικοί Wimbledon

Djokovic (Serbia) beat Nishikori (Japan) 6-3 3-6 6-2 6-2
Anderson (S. Africa) beat Federer (Switzerland) 2-6 6-7(5) 7-5 6-4 13-11
Nadal (Spain) beat Del Potro (Argentina) 7-5 6-7(7) 4-6 6-4 6-4
Isner (USA) beat Raonic (Canada) 6-7(5) 7-6(7) 6-4 6-3

WIMBLEDON GENTLEMEN’S DRAW | OOP | SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Το παραμύθι του Ισνερ συνεχίζεται! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα