Ο Djimon Hounsou γίνεται ένας μάγος ηλικίας 3000 ετών

Αν και δεν έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα ακόμα, έγινε γνωστό ότι θα συμμετάσχει στην ταινία της DC.

Ο Djimon Hounsou θα είναι ο μάγος της νέας ταινίας της DC, "Shazam!". Τα νέα έρχονται από το Collider και από λίγη μαγεία του κινηματογράφου, αφού μάθαμε τον Wizard της ταινίας, πολύ πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα.

Ο Hounsou θα είναι ο – 3000 ετών – μάγος της ταινίας, ενώ υπήρχαν φήμες ότι ο Ron Cephas Jones του "This Is Us" θα έπαιρνε

τον ρόλο.

Ο Djimon Hounsou δεν είναι ξένος σε ταινίες με σούπερ ήρωες, καθώς έχει συμμετάσχει και στο "Guardians of the Galaxy" ως ο Korath the Pursuer. Αν και αυτό που κάνει, το να περάσει από την Marvel στην DC είναι σπάνιο, ο ηθοποιός θα επαναλάβει τον ρόλο του στο επερχόμενο "Captain Marvel".

Ο Djimon Hounsou.

Ο 54χρονος ηθοποιός, δεν είναι τόσο άγνωστος στο Σύμπαν της DC, καθώς έχει συμμετάσχει παλαιότερα και στο "Constantine", στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Keanu Reeves και ο Hounsou υποδυόταν τον Papa Midnite.

Το "Shazam!" θα έρθει στους κινηματογράφους μας, στις 5 Απριλίου του 2019 και παρακάτω είναι η επίσημη σύνοψη της ταινίας:

"Όλοι έχουμε έναν υπερήρωα μέσα μας, θέλει λίγη μαγεία για να τον βγάλουμε έξω. Στην περίπτωση του Billy Batson (Angel), φωνάζοντας μια λέξη - SHAZAM! - αυτό το – μεγαλωμένο στον δρόμο – 14χρονο παιδί μπορεί να μετατραπεί σε ενήλικα σούπερ ήρωα, τον Shazam (Levi), ευγενικής προσφοράς ενός αρχαίου οδηγού. Ακόμα ένα παιδί στην καρδιά - μέσα σε ένα γυμνασμένο, θεόμορφο σώμα - το Shazam χαίρεται σε αυτή την ενήλικη εκδοχή του, κάνοντας αυτό που θα έπραττε κάθε έφηβος με υπερδυνάμεις: να διασκεδάζει μαζί τους! Μπορεί να πετάξει; Έχει όραμα ακτίνων Χ; Μπορεί να πυροβολήσει από τα χέρια του αστραπή; Μπορεί να παραλείψει το τεστ κοινωνικών σπουδών του; Ο Shazam θέλει να δοκιμάσει τα όρια των ικανοτήτων του με την χαρούμενη απερισκεψία ενός παιδιού. Αλλά θα πρέπει να κυριαρχήσει αυτές τις δυνάμεις γρήγορα για να πολεμήσει τις θανατηφόρες δυνάμεις του κακού που ελέγχονται από τον Δρ Thaddeus Sivana (Strong)."

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΟ Buddy Holly των "The Crickets" αποκτά βιογραφική ταινίαΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 01/07 - 08/07"Έφυγε" ο Roby Müller, γνωστός Ολλανδός κινηματογραφιστής

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα