Ματσάρα με φόντο τα ημιτελικά

Οι δύο πρώτοι προημιτελικοί του BNP Paribas Open θα διεξαχθούν σήμερα

Μετά τον αποκλεισμό του Νόβακ Τζόκοβιτς, οι εναπομείναντες τενίστες στο πάνω μέρος του ταμπλό, κάνουν όνειρα για τελικό. Ένας από τους Μονφίς, Τιμ, Ράονιτς και Κετσμάνοβιτς θα αγωνιστούν στον τελικό του πρώτου Masters της σεζόν, με τους αιώνιους Φέντερερ-Ναδάλ να είναι τα επικρατέστερα φαβορί από το δεύτερο μισό.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν οι δύο πρώτοι προημιτελικοί στο

ανδρικό ταμπλό, με πρώτο (όχι πριν τις 22:00GR-COSMOTE SPORTH 6HD) ανάμεσα στον Μίλος Ράονιτς και τον πρωτάρη Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Ο πανύψηλος Καναδός, φιναλίστ της διοργάνωσης το 2016 (ήττα από Τζόκοβιτς), θα αγωνιστεί για 5η συνεχόμενη χρονιά στα προημιτελικά του Indian Wells, έχοντας απέναντί του τον lucky loser, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς ο οποίος, πριν το Καλιφορνέζικο τουρνουά μετρούσε μόλις μια νίκη σε επίπεδο ATP Tour.

Ο 19χρονος Σέρβος, χρειάστηκε δύο αποσύρσεις παικτών για να μπει στο κυρίως ταμπλό, ως lucky loser και πραγματοποιεί μια αξιοπρόσεκτη πορεία στο Indian Wells με νίκες επί των Μέρτερερ, Τζέρε και Νισιόκα.

Το μεγάλο, όμως, ματς της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στον υπερφορμαρισμένο Γκάελ Μονφίς και τον ανεβασμένο αλλά αναξιόπιστο, Ντόμινικ Τιμ, στο βραδινό πρόγραμμα της Πέμπτης (04:00GR-COSMOTE SPORT 6HD).

Οι δύο χαρισματικοί τενίστες με το εντυπωσιακό στυλ παιχνιδιού, θα αναμετρηθούν για 5η φορά στην καριέρα τους και παρά την επιβλητική παράδοση του Αυστριακού (4-0), αναμένεται μια συναρπαστική μάχη χωρίς να χωρούν προγνωστικά.

Ο Τιμ έχει κερδίσει δύο παιχνίδια σε χώμα και δύο σε hard court κόντρα στον Μονφίς, ένα εκ των οποίων το 2017 στο Indian Wells.

ΒΝP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Στο ταμπλό των γυναικών, γνωρίζουμε ήδη το πρώτο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης (Σβιτολίνα-Αντρέσκου) και την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν οι δύο τελευταίοι προημιτελικοί.

Στις 20:00GR, Καρολίνα Πλίσκοβα και Μπελίντα Μπένσιτς θα παλέψουν για την είσοδο στην 4αδα ενώ στον τελευταίο προημιτελικό (02:00GR) θα έχουμε ντέρμπι πρώην Grand Slammer, μεταξύ της Βίνους Γουίλιαμς και της Αντζελίκ Κέρμπερ.

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h)

The post Ματσάρα με φόντο τα ημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα