Το άστρο του Κετσμάνοβιτς – VIDEO

Ο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς σκέφτεται να παίξει τζόκερ μετά από τόση τύχη που έχει στο Indian Wells Masters

Μόνο ένας Σέρβος έχει απομείνει στο ταμπλό του BNP Paribas Open, το επίθετό του τελειώνει σε “vic” και δεν είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς!

Αν και ηττήθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο απ’τον Μάρκος Γκιρόν 6-7(3), 7-5, 7-6(4), ο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς είναι ακόμα ζωντανός στο πρώτο Masters της σεζόν.

Ο 19χρονος Σέρβος, χρειάστηκε δύο αποσύρσεις για να μπει ως lucky

loser στο κυρίως ταμπλό (με καθοριστική αυτή του Κέβιν Άντερσον, τον οποίον ευχαρίστησε) και πλέον βρίσκεται στα προημιτελικά του BNP Paribas Open, μετά τη νίκη επί του Γιοσιχίτο Νισιόκα την Τετάρτη με απόσυρση, αφού είχε πάρει το πρώτο σετ με 6-4 απέναντι στον Ιάπωνα.

Bye στον 1ο γύρο (αφού αντικατέστησε seeded τενίστα), straight sets νίκες επί των Μέρτερερ και Τζέρε και η “μισή νίκη” επί του Νισιόκα, φέρνουν τον Κετσμάνοβιτς στον πρώτο προημιτελικό ATP της καριέρας του εκεί όπου την Πέμπτη (22:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) θα αντιμετωπίσει τον Μίλος Ράονιτς για μια θέση στην 4αδα.

“Φυσικά και δεν το περίμενα αυτό” παραδέχθηκε το Νο130 της παγκόσμιας κατάταξης και πρώην Νο1 στα juniors.

“Ακούγεται αστείο το γεγονός ότι ένας Σέρβος παραμένει στο παιχνίδι και δεν λέγεται Νόβακ Τζόκοβιτς. Πρέπει να ευχαριστήσω τον Κέβιν Άντερσον” είπε ο 19χρονος από το Βελιγράδι.

Ο Κετσμάνοβιτς ξεκίνησε τη χρονιά με στόχο να την ολοκληρώσει στο Top100, ωστόσο μετά την πορεία του έως τους “8” του Indian Wells, πρόκειται να ανέβει στο Νο94 της κατάταξης αλλά και στην 6η θέση της Race to Milan, για το NextGen ATP Finals.

Με την τύχη που έχει, ο Σέρβος σκέφτεται να παίξει στη λοταρία..

“Μετά από αυτό, ναι θα πρέπει να πάρω ένα λαχείο. Αυτό που ζω είναι υπέροχο” είπε.

ΒΝP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Το άστρο του Κετσμάνοβιτς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα