Σόου Μονφίς στο Indian Wells – VIDEO

Σε λιγότερο από μια ώρα, ο Γκάελ Μονφίς διέλυσε τον δήμιο του Νόβακ Τζόκοβιτς

Ούτε ο ανέβασμένος Φίλιπ Κολσράιμπερ που προερχόταν από τις νίκες επί των Κύργιου και Τζόκοβιτς, κατάφερε να σταματήσει τον Γκάελ Μονφίς!

Ο εκρηκτικός Γάλλος, πραγματοποιώντας φανταστική εμφάνιση, συνέτριψε 6-0, 6-2 τον πολύπειρο Γερμανό και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του BNP Paribas Open όπου αναμένεται ματσάρα κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ.

Ο

Αυστριακός, απ’την πλευρά του, μέσα σε 58 λεπτά κατάφερε να κερδίσει 6-4, 6-3 τον Ίβο Κάρλοβιτς, βάζοντας τέλος στη ξέφρενη πορεία του 40χρονου Κροάτη στο Masters της Καλιφόρνια.

Αυτή ήταν η 15η νίκη του Μονφίς σε σύνολο 18 αγώνων που έχει δώσει μέσα στη νέα χρονιά, στο καλύτερο εξαιρετικό σε σεζόν της καριέρας του. Το Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης με career high το Νο6 (07/2016), δεν επέτρεψε στον Κολσράιμπερ να σκεφτεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το ματς, παίζοντας πολύ επιθετικά, έξυπνα και σταθερά.

Κάθε φορά που του δινόταν η δυνατότητα, ο Μονφίς τελείωνε τον πόντο με εκπληκτικούς winner απέναντι στον ανήμπορο Κολσράιμπερ που δεν θύμισε σε τίποτα τον τενίστα ο οποίος πριν από δύο ημέρες απέκλεισε τον κορυφαίο του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 32χρονος Παριζιάνος, δεν χρειάστηκε να σώσει κανένα break point του αντιπάλου του ενώ ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε τις πέντε από τις 13 ευκαιρίες που δημιούργησε στο σερβίς του Κολσράιμπερ.

Στα προημιτελικά της Πέμπτης, ο Μονφίς θα αντιμετωπίσει τον Ντόμινικ Τιμ κόντρα στον οποίον μετράει 4 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο άλλος προημιτελικός της Πέμπτης είναι ανάμεσα στον lucky loser, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς και τον Μίλος Ράονιτς. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι δύο προημιτελικοί για το κάτω μέρος του ταμπλό: Φέντερερ-Κουρκάτς και Ναδάλ-Κατσάνοφ.

ΒΝP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Σόου Μονφίς στο Indian Wells – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα