Μαρία, εσύ θα προκριθείς – VIDEO

Η Μαρία Σάκκαρη “ρίχνεται” την Κυριακή, 25η Μαρτίου, στην μάχη του 3ου γύρου του φετινού Miami Open στις ΗΠΑ, κόντρα στην εξαιρετική Μόνικα Πούιγκ. Ντιμιτρόφ, Ντελ Πότρο, Τσίλιτς, Βίνους Γουίλιαμς, Σβιτόλινα και Κβίτοβα θα αγωνιστούν επίσης σήμερα…

Μεγάλη ημέρα για την Μαρία Σάκκαρη στο Μαϊάμι. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αγωνιστεί στον

3ο γύρο του Miami Open με φόντο την είσοδό της στις “16” καλύτερες της διοργάνωσης, στο Crandon Park.

Η Μαρία, Νο52 στην παγκόσμια κατάταξη αυτή τη στιγμή, θα τεθεί αντιμέτωπη με την εξαιρετικά φορμαρισμένη αυτήν την εβδομάδα Μόνικα Πούιγκ, περίπου στις 21:00GRE. Η Πορτορικανή προέρχεται από σπουδαία επικράτηση επί της Καρολίν Βοζνιάκι και δείχνει ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Πάντως, η 22χρονη Ελληνίδα διανύει την καλύτερη αγωνιστική περίοδο της χρονιάς της και δεν φοβάται σε καμία περίπτωση, δείχνοντας πρώτα στην Καλιφόρνια την προηγούμενη εβδομάδα και στο Μαϊάμι τώρα, πως μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν η Μαρία Σάκκαρη καταφέρει και κερδίσει, τότε θα γίνει και το… αφεντικό της οικογένειας, αφού θα ξεπεράσει στην λίστα με τις κορυφαίες τενίστριες όλων των εποχών στην Ελλάδα, την μητέρα της Αγγελική Κανελλοπούλου, η οποία είχε φτάσει μέχρι το Νο43 στον κόσμο. Η Σάκκαρη αναμένεται να βρεθεί, τουλάχιστον, στο Νο42 αν κερδίσει την Πούιγκ, σήμερα.

Στο γυναικείο ταμπλό, εκτός της παρουσίας της Μαρίας σήμερα, θα διεξαχθούν και οι υπόλοιποι, τελευταίοι αγώνες στο πλαίσιο της φάσης των “32” του Miami Open, με τους οποίους θα κλείσει η αυλαία του 3ου γύρου.

Η Βίνους Γουίλιαμς αρχικά, στις 19:30GRE θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ολλανδή Κίκι Μπέρτενς, σε ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι, με την Αμερικανίδα ναι μεν να έχει τον πρώτο λόγο, όμως την Μπέρτενς να έχει δείξει πολλάκις στο παρελθόν πως μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε Top επιπέδου τενίστριες.

Λίγη ώρα νωρίτερα, στις 18:00GRE συγκεκριμένα, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι Γιοχάνα Κόντα με την Ελίζ Μέρτενς, σε ένα από τα ντέρμπι της ημέρας στο Μαϊάμι,ενώ την ίδια ώρα η Άσλεϊ Μπάρτυ θα αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη Πέτρα Μάρτιτς.

Στις 21:00GRE εκτός της αναμέτρησης της Σάκκαρη με την Πούιγκ, θα διεξαχθούν ακόμη δυο ματς, αυτά της Γέλενα Οσταπένκο κόντρα στην Χαντάντ Μάια και της Ντόνα Βέκιτς κόντρα στην Ντανιέλ Κόλινς.

Τέλος, στο βραδινό πρόγραμμα στο Μαϊάμι, η Ελίνα Σβιτόλινα θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα Ντάρια Γκαβρίλοβα, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 22:30GRE, ενώ η 19χρονη ταλαντούχα Αμερικανίδα Σοφία Κενίν, μετά την μεγάλη νίκη της επί της Ντάρια Κασάτκινα, θα παίξει κόντρα στην πολύπειρη Πέτρα Κβίτοβα, στο κεντρικό court του Crandon Park, στις 02:30GRE.

Στο ανδρικό ταμπλό τώρα, από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο και Κέι Νισικόρι. Οι δυο τους έχουν μεγάλη προϊστορία από σπουδαία ματς, καθώς έχουν συναντηθεί ακόμη επτά φορές στο παρελθόν(5-2 υπέρ του Ντελ Πότρο).

Ο πιο φορμαρισμένος τενίστας του Tour αυτή τη στιγμή, “Πύργος του Ταντίλ”, έχει τον πρώτο λόγο στην μεταξύ τους αναμέτρηση για τον 3ο γύρο του τουρνουά, όμως κανείς, ποτέ, δεν μπορεί να ξεγράψει τον Ιάπωνα σούπερ σταρ. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:00GRE.

Λίγο νωρίτερα, ο Μαρίν Τσίλιτς, Νο3 του κόσμου, θα δώσει δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Καναδό Βάσεκ Πόσπισιλ, ο οποίος είναι ικανός για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο στο Tour. Ο Κροάτης θέλει διακαώς να κάνει καλή πορεία στο Μαϊάμι και πρέπει να υπερκεράσει το εμπόδιο του Πόσπισιλ, αν θέλει να βρεθεί στους “16” καλύτερους του τουρνουά. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30GRE.

Στις 22:30GRE θα γίνουν δυο άκρως ενδιαφέροντα ματς, με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ αρχικά, να τίθεται αντιμέτωπος με τον φορμαρισμένο Γάλλο Ζερεμί Σαρντί, και τον “γηπεδούχο” Αμερικανό Τζον Ίσνερ, να αντιμετωπίζει τον αναγεννημένο τον τελευταίο καιρό Μίχαηλ Γιούζνι.

Στις 18:00GRE θα γίνει το αναμενόμενο εντυπωσιακό ματς των NextGen αθλητών Χιόν Τσανγκ και Μάικλ Μο, αλλά και αυτό ανάμεσα στον… αλλοπρόσαλλο Μπενουά Περ και τον Σέρβο Φιλίπ Κραϊνόβιτς.

Τέλος, στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας στο Μαϊάμι, ο υψηλόσωμος Καναδός Μίλος Ράονικ καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο του Αργεντινού Ντιέγκο Σεμπαστιάν Σβάρτζμαν, σε ματς που θα ξεκινήσει περίπου στις 04:00GRE, αν θέλει να βρεθεί στον 4ο γύρο του Miami Open.

Ανδρικό ταμπλό: DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Γυναικείο ταμπλό: DRAW | OOP (-6h) | Live Scores

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μαρία, εσύ θα προκριθείς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα