Βραδινός περίπατος! – VIDEO

Eπιβλητική η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα στην πρεμιέρα της στο Miami Open, χρειάστηκε κάτι παραπάνω από μια ώρα για να κερδίσει 2-0 σετ την Κριστινα ΜακΧέιλ

Τον αποκλεισμό της Νο1 Σιμόνα Χάλεπ, καλείται να εκμεταλλευτεί η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα που πλέον είναι η highest seeded τενίστρια στο πάνω μέρος του ταμπλό στο Μαϊάμι.

Η 24χρονη Ισπανίδα που δεν είχε χρειαστεί να δώσει αγώνα στο 2ο γύρο λόγω της απόσυρσης

της 16χρονης Αμάντα Ανισίμοβα, επικράτησε πανεύκολα 6-2, 6-1 της Κριστίνα ΜακΧέιλ και πέρασε στις “16” καλύτερες της Premier Mandatory διοργάνωσης στη Φλόριντα.

Το Νο3 του ταμπλό και του κόσμου, δεν έδειξε σημάδια έλλειψης αγώνων προερχόμενη από τον απρόσμενο αποκλεισμό στην πρεμιέρα της στο Indian Wells (Σάκια Βίκερι) και κυριάρχησε στο κεντρικό court της αντιπάλου της με τα γνωστά πανίσχυρα groundstrokes από τη βασική γραμμή.

Στον 4ο γύρο, η Μουγκουρούθα θα αντιμετωπίσει την Σλόαν Στίβενς, στη μάχη της πρωταθλήτριας του Wimbledon κόντρα στην κάτοχο του Αμερικανικού Όπεν.

Επίσης για το πάνω μέρος του ταμπλό και στο box της Μουγκουρούθα, η Αντζελίκ Κέρμπερ κέρδισε 6-4, 6-4 την Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα και θα συναντήσει στη 16αδα την απίθανη Κινέζα, Γιαφάν Γουάνγκ που που προέρχεται από τα προκριματικά!

Η 23χρονη, Νο125 στον κόσμο, μετά την Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο, κέρδισε 4-6, 6-3, 7-6(4) και την Άλισον Ρίσκε συνεχίζοντας την τρελή κούρσα στο Μαϊάμι.

ΜΙΑΜΙ OPEN DRAW | OOP (-6h) | Live Scores

The post Βραδινός περίπατος! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα