Σε 49 λεπτά ο Κύργιος – VIDEO

Στο πρώτο του ματς εδώ και σχεδόν δύο μήνες, ο Νικ Κύργιος ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο του Ντούσαν Λάγιοβιτς για το 2ο γύρο του Miami Masters

Βιαστικός ήταν ο Νικ Κύργιος στην πρεμιέρα του στο Μαϊάμι και στην επιστροφή του στο tour μετά το Australian Open!

Ο Ελληνοαυστραλός που είχε ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν, κατακτώντας τον τίτλο στην πατρίδα του στο Μπρισμπέιν, στη συνέχεια ηττήθηκε στον 4ο γύρο του Australian Open

από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ σε ένα φοβερό ματς και από τότε έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια για το Davis Cup.

Το πρόβλημα τραυματισμού στον αγκώνα του δεξιού του χεριού, τον ανάγκασε να μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης όμως η επιστροφή του ήταν ενθαρρυντική.

Ο 22χρονος άσος, Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-4, 6-1 του Ντούσαν Λάγιοβιτς, σε 49 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, στο βραδινό αγώνα του Σαββάτου στο Μαϊάμι και προκρίθηκε στους “32” της Masters διοργάνωσης στην οποία πέρυσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου λίγο έλειψε να αποκλείσει τον μετέπειτα πρωταθλητή, Ρότζερ Φέντερερ.

Τα νούμερα του Κύργιου, ειδικά στο σερβίς, είναι εντυπωσιακά με τον χαρισματικό τενίστα να χάνει μόλις τρεις πόντους στο 1ο και δύο πόντους στο 2ο σερβίς του, σε ολόκληρο το ματς!

“Νιώθω καλά, πρέπει να είμαι προσεκτικός και να κάνω βήμα-βήμα. Ξέρω ότι το σώμα μου δεν είναι 100% έτοιμο ακόμα αλλά επίσης ξέρω ότι θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν στο ξεκίνημα της χρονιάς. Προς το παρόν είμαι χαρούμενος αλλά χρειάζεται υπομονή και αργές κινήσεις” είπε ο Κύργιος αμέσως μετά.

Στον 3ο γύρο του Μαϊάμι, ο Νικ θα αντιμετωπίσει το Νο15 του ταμπλό, Φάμπιο Φονίνι ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο του 18χρονου Ισπανού, Νίκολα Καν με 6-2, 6-4 σε 67 λεπτά!

Kύργιος και Φονίνι θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά και ο αγώνας τους αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού πρόκειται για δύο από τους πιο εκκεντρικούς τενιστικούς χαρακτήρες στο tour.

Ζβέρεφ και Φερέρ θα αναμετρηθούν επίσης στον 3ο γύρο και ο νικητής θα αντιμετωπίσει στους “16” τον αντίστοιχο της αναμέτρησης Κύργιος-Φονίνι, σε ένα συναρπαστικό quarter του ταμπλό στο Μαϊάμι.

Από τα υπόλοιπα ματς του απογευματινού προγράμματος το Σάββατο, ο Τζακ Σοκ κέρδισε 6-3, 7-6(3) τον Γιούκι Μπάμπρι και σφράγισε το δύσκολο ραντεβού με τον ανεβασμένο Μπόρνα Τσόριτς ο οποίος προέρχεται από την ημιτελική του κούρσα στο Ίντιαν Ουέλς και το Σάββατο πέτυχε μεγάλη ανατροπή επί του Λεονάρντο Μάγερ με 6-7(5), 6-3, 6-4 μετά από 3 ώρες σκληρής μάχης!

MIAMI MASTERS DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Σε 49 λεπτά ο Κύργιος – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα