Μαγεία Στέφανου – VIDEO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε καταπληκτικό τένις και “ισοπέδωσε” τον Χούμπερτ Χουρκάτζ στα δυο σετ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 το tie της Ελλάδας με την Πολωνία…

Εξαιρετικό παιχνίδι από τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, που δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω και με σερί 10-1 κερδισμένων γκέιμς από το 2-3 του Χουρκάτζ και έπειτα, έφερε στα ίσια την μονομαχία της Εθνικής μας με τους Πολωνούς.

Ο Στέφανος έκανε

το τέλειο παιχνίδι, επιτέθηκε στα αδύναμα σημεία του ντεφορμέ αντιπάλου του και κράτησε ζωντανή την Ελλάδα, έστω προσωρινά, στην διεκδίκηση της νίκης.

Μόλις 72 λεπτά ήταν αρκετά για τον Τσιτσιπά, προκειμένου να πάρει τον πόντο για την χώρα μας. Τελικό αποτέλεσμα 6-3, 6-1 και… ώρα διπλού.

Σημείο κλειδί αποδείχθηκε το πρώτο σέρβις γκέιμ του στο ματς, καθώς έσωσε τρία μπρέικ πόιντς του Χουρκάτζ και στη συνέχεια ανέβασε ρυθμό, ξεπέρασε το όποιο άγχος τον περιέβαλλε και έφτασε άνετα στη νίκη.

Αφού εκμεταλλεύτηκε 4/9 ευκαιρίες για μπρέικ, τις οποίες δημιούργησε στον αγώνα, ο Τσιτσιπάς πανηγύρισε τη νίκη, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τον Πολωνό, ο οποίος φάνηκε ξεκάθαρα πως ήταν σε άσχημη μέρα.

DAVIS CUP WORLD GROUP III

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μαγεία ΣτέφανουVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα