Πάλεψε, αλλά ηττήθηκε ο Περβολαράκης – VIDEO

Ο Μιχάλης Περβολαράκης, αν και έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης σε αρκετά σημεία του αγώνα, δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο του ποιοτικού Καμίλ Μάιχρζακ, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα για την Εθνική μας στο Davis Cup…

Ο Μιχάλης Περβολαράκης αν και πάλεψε μέχρι τέλους, δεν είχε τις λύσεις που χρειαζόταν κόντρα στον Νο84 τενίστα του κόσμου, Καμίλ Μάιχρζακ, ο οποίος επικράτησε μετά από μια ώρα και 20 λεπτά αγώνα με 6-4, 6-3 και έδωσε τον πρώτο πόντο στην Πολωνία.

Στο πρώτο σετ,

ο 23χρονος Έλληνας αν και βρέθηκε πίσω με 4-1, μπόρεσε να επιστρέψει παίζοντας εξαιρετικό τένις, έκανε το μπρέικ που χρειαζόταν και ισοφάρισε σε 4-4, δείχνοντας πως είναι πολύ σκληρό καρύδι.

Όμως, μερικά αβίαστα λάθη στα αμέσως επόμενα δυο γκέιμς, έδωσαν τη δυνατότητα στον Μάιχρζακ να κατακτήσει το εναρκτήριο κομμάτι της αναμέτρησης, κερδίζοντας τους 8/10 πόντους που παίχτηκαν.

Η οδυνηρή απώλεια του πρώτου σετ, από δικά του κυρίως λάθη, δεν βοήθησε σε καμία περίπτωση τον Περβολαράκη, ο οποίος μπήκε χωρίς συγκέντρωση και στο δεύτερο κομμάτι, μένοντας πίσω από την αρχή (3-0).

Η υπόθεση ανατροπή είχε δυσκολέψει κατά πολύ, κι ενώ ο Μιχάλης μείωσε σε 5-3 και προηγήθηκε με 15-30 όταν ο Μάιχρζακ σέρβιρε για τη νίκη, λίγο η τύχη, λίγο η ποιότητα του Πολωνού, του έδωσαν την straight sets επικράτηση.

DAVIS CUP WORLD GROUP III

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πάλεψε, αλλά ηττήθηκε ο ΠερβολαράκηςVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα