Η, από καρδιάς, συνέντευξη του Παγδατή “Behind the Racket”

Ο Μάρκος Παγδατής έδωσε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον… συνάδελφό του, Νοά Ρουμπίν, μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια και τις δυσκολίες που έχει περάσει…

Ο Μάρκος Παγδατής συμμετείχε στη σειρά εκπομπών “Behind the Racket” όπου απάντησε σε ερωτήσεις που του έκανε ο Νόα Ρούμπιν εξηγώντας ποια ήταν η δυσκολότερη φάση που έπρεπε να αντιμετωπίσει αφού πήρε την απόφαση να γίνει επαγγελματίας τενίστας.

Και αυτή δεν ήταν άλλη από τη μετακόμισή του στο Παρίσι σε ηλικία 14 ετών όταν και έφυγε από την οικογένεια και τους δικούς του παιδικούς του φίλους ώστε να κυνηγήσει

το όνειρό του.

Ο Μάρκος θυμάται: “Έφυγα από το σπίτι μου στα 14 μου για να πάω σε μια ακαδημία στο Παρίσι χωρίς τους γονείς μου. Υπήρχαν περίοδοι όπου δεν είδα τους δικούς μου για δέκα μήνες. Δεν άφησα μόνο τους γονείς μου αλλά και τους παιδικούς μου φίλους. Ήθελα να γίνω επαγγελματίας τενίστας και να θυσιάσω όλα αυτά αλλά δεν ήταν εύκολο”.

“Η απόφασή μου να πάω στο Παρίσι μου έδειξε από “πρώτο χέρι” τι χρειάζεται να κάνω για να γίνω επαγγελματίας. Οι προπονητές μου τα βρήκαν “σκούρα” στην αρχή!

Έπρεπε να δουλέψουν πολύ το πνευματικό μου κομμάτι. Αυτοπεποίθηση και αυτοπειθαρχία ήταν δύο τομείς στους οποίους δούλεψα πάρα πολύ. Αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις, αυτά τα δύο δεν θα έρθουν ποτέ. Η πίστη ότι “μπορώ να κάνω κάτι” είναι δυνατότερη από οποιοδήποτε IQ…”, κατέληξε ο παλαίμαχος πια Κύπριος τενίστας που απολαμβάνει τους πρώτους μήνες της “συνταξιοδότησης” του από το τουρ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Η, από καρδιάς, συνέντευξη του Παγδατή “Behind the Racket” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα