“Λύγισε” από την κούραση η Σάκκαρη στη Μαδρίτη – VIDEO

20:09 5/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Μαρία Σάκκαρη, ελάχιστες ώρες μετά την κατάκτηση του παρθενικού της τίτλου καριέρας στο Ραμπάτ, αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο του Premier Mandatory τουρνουά της Μαδρίτης “λυγίζοντας” φυσιολογικά από την κούραση και την Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο…

Κάτι πέραν από τις δυνάμεις και τα φυσιολογικά ανθρώπινα όρια επιχείρησε να πράξει η Μαρία Σάκκαρη στη Μαδρίτη.

Η Ελληνίδα πρταθλήτρια, “σκάρτες” 24 ώρες μετά τον θρίαμβό της στο Ραμπάτ με την κατάκτηση του τίτλου κόντρα στη Γιοχάνα Κόντα, έκανε το αστραπιαίο ταξίδι για τη Μαδρίτη ώστε

να συμμετάσχει, δίχως κυριολεκτικά να έχει πάρει ανάσα, στον πρώτο γύρο του Premier Mandatory τουρνουά.

Το πάλεψε ως γεννημένη μαχήτρια που είναι, ήταν όμως φύσει αδύνατο να κερδίσει τον αγώνα κόντρα σε μια πολύ πιο φρέσκια Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο από την οποία αποκλείστηκε με 6-3, 6-3 αλλά η πολύ μεγάλη επιτυχία που προηγήθηκε με τον παρθενικό της τίτλο στο Ραμπάτ θα πρέπει να μην την αφήνει παραπονεμένη!

Δίχως καν να έχει προπονηθεί στα χωμάτινα κορτ της Μαδρίτης, δίχως να έχει διαχειριστεί και πνευματικά το γεγονός ότι είναι κάτοχος WTA τίτλου πλέον, βάλτε σε όλα αυτά και την αναμενόμενη σωματική κούραση και βγαίνει η σούμα της ήττας της Μαρίας κόντρα σε μια εξαιρετική τενίστρια στο χώμα.

Η αρχή του ματς ήταν το χειρότερο κομμάτι για την Ελληνίδα αθλήτρια που, όντας εκτός κλίματος αγώνα, έμεινε πολύ γρήγορα πίσω με 0-5 πριν επιχειρήσει μια ανεπανάληπτη προσπάθεια για comeback!

Mόλις “εγκλιματίστηκε” στις συνθήκες της διοργάνωσης, έσπασε δύο φορές το σερβίς της Ναβάρο μειώνοντας σε 5-3 και σέρβιρε για το 5-4 που θα έβαζε σε μεγάλους πονοκεφάλους την Ισπανίδα!

Δυστυχώς εκεί την πρόδωσε το σερβίς και έμεινε πίσω με σετ έχοντας όμως δείξει σημάδια μεγάλης ανόδου στο δεύτερο μισό του πρώτου σετ.

Και το έδειξε ακόμα καλύτερα στις αρχές του δεύτερου σετ όταν και προηγήθηκε με ένα γρήγορο 2-0 το οποίο όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια.

Η Ναβάρο ήταν πολύ πιο ξεκούραση και είχε περισσότερα “όπλα” στη φαρέτρα της τρέχοντας τη Μαρία σε όλο το κορτ και μετέτρεψε το 0-2 σε 5-2 “κλειδώνοντας” ουσιαστικά τη νίκη.

Σε κάθε περίπτωση, η Μαρία θα έχει τώρα τον χρόνο να ανακάμψει πνευματικά και σωματικά, να διαχειριστεί τα όσα πολλά έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες και να επιστρέψει ανανεωμένη στο Premier Mandatory της Ρώμης με άλλον αέρα!

Μπορεί η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και Ελίνα Σβιτολίνα να αποκλείστηκαν πρόωρα από τη Μαδρίτη, ωστόσο, η Σιμόνα Χάλεπ δεν τις…ακολούθησε κάνοντας μια εξαιρετική πρεμιέρα κόντρα στην Μαργκαρίτα Γκασπαριάν την οποία και υπέταξε με 6-0, 6-4 ενώ και η Αντζελίκ Κέρμπερ ξεκίνησε πολύ καλά το τουρνουά.

H μέρα σημαδεύτηκε και από την απόσυρση της Καρολίν Βοζνιάκι μόλις μετά από τρία παιγμένα games κόντρα στην Αλιζέ Κορνέ.

Κυριακή, 5/5: 1ος γύρος Madrid Open

Bencic (Switzerland) beat Van Uytvanck (Belgium) 6-4 6-3
Vekic (Croatia) beat Wang (China) 7-5 6-4
Kuzmova (Slovakia) beat Goerges (Germany) 7-5 6-4
Osaka (Japan) beat Cibulkova (Slovakia) 6-2 7-6(6)
Zheng (China) beat Wang (China) 7-5 7-6(3)
Mladenovic (France) beat Strycova (Czech Republic) 6-3 6-1
Cirstea (Romania) beat Keys (USA) 4-6 6-3 6-1
Parmentier (France) beat Svitolina (Ukraine) 6-4 7-6(6)
Sorribes-Tormo (Spain) beat Arruabarena-Vekino (Spain) 6-4 3-6 6-1
Martic (Croatia) beat Muguruza (Spain) 7-5 7-6(2)
Schmieldova (Slovakia) beat Mertens (Netherlands) 7-5 7-6(5)
Ka. Pliskova (Czech Republic) beat Jastremska (Ukraine) 5-7 7-6(5) 6-3
Stephens (USA) beat Hercog (Slovenia) 6-2 7-6(4)
Halep (Romania) beat Gasparyan (Russia) 6-0 6-4
Buzarnescu (Romania) beat Tomljianovic (Australia) 6-3 6-2
Suarez Navarro (Spain) beat Sakkari (Greece) 6-3 6-3
Kerber (Germany) beat Tsurenko (Ukraine) 6-3 6-2
Kozlova (Ukraine) beat Zhang (China) 6-3 6-2
Kornet (France) beat Wozniacki (Denmark) 3-0 ret

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post “Λύγισε” από την κούραση η Σάκκαρη στη ΜαδρίτηVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα