Έβγαλε σε πέρας την δοκιμασία η Οσάκα – VIDEO

15:34 5/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πολύ δυνατό Mutua Madrid Open η Ναόμι Οσάκα, που επικράτησε μετά από δυο σετ, της Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα…

Η Νο1 τενίστρια του κόσμου αυτή τη στιγμή, αν και δυσκολεύτηκε αρκετά στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης της, υπερκέρασε το εμπόδιο της Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Madrid Open.

Χρειάστηκε δυο ώρες αγώνα η Γιαπωνέζα, για να πάρει τη νίκη-πρόκριση με 6-2, 7-6(6), γυρνώντας μάλιστα από μπρέικ πίσω

και στα δυο σετ, μιας και η Σλοβάκα ήταν πολύ ασταθής από την γραμμή του σερβίς.

It’s a win for @Naomi_Osaka_ at the #MMOpen!
She claimed the match over Cibulkova 6-2, 7-6(6) pic.twitter.com/PxyalAVNGa

WTA (@WTA) 5 Μαΐου 2019


Η Οσάκα βρέθηκε με 1-2 πίσω στο πρώτο σετ, αλλά κέρδισε τα επόμενα πέντε γκέιμς και έκανε εντυπωσιακά το 1-0, ενώ στο δεύτερο σετ μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ με 2-4, αλλά κέρδισε 4/6 από τα επόμενα γκέιμς και τελείωσε την αναμέτρηση εκκωφαντικά.

Αξίζει αναφοράς, ότι δεν απειλήθηκε ποτέ με σετ πόιντ από την Τσιμπούλκοβα.

Στον επόμενο γύρο η Γιαπωνέζα θα τεθεί αντιμέτωπη με την νικήτρια του αγώνα της Λάρα Αρουαμπαρένα με την Σάρα Σόριμπες Τόρμο.

Από τις υπόλοιπες πρωινές αναμετρήσεις της ημέρας στην Μαδρίτη, ξεχωρίζει η εντυπωσιακή επικράτηση της Κριστίνα Μλαντένοβιτς επί της Μπάρμπορα Στρίτσοβα με 6-3, 6-1, αλλά και η νίκη της Μπελίντα Μπέντσιτς επί της Άλισον Βαν Ούιτβανκ με 6-4, 6-3.

Νωρίς στη διοργάνωση αποκλείστηκε η Γιούλια Γκέργκες, Νο16 του ταμπλό, που ήταν πιθανή αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον 2ο γύρο, καθώς αποκλείστηκε από την Σλοβάκα Βικτόρια Κούζμοβα, με ήττα 7-5, 6-4.

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έβγαλε σε πέρας την δοκιμασία η Οσάκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα