Κροατία: Στον τελικό του Όσιγιεκ η Παύλου

Δήμητρα Παύλου και Λουίζα Μέγιερ Χάιντε εξασφάλισαν την παρουσία τους στον τελικό του διπλού στο τουρνουά ITF των 25.000 δολαρίων που διεξάγεται στο Όσιγιεκ της Κροατίας μετά από τη νίκη τους απέναντι στις Πάννα Μπάρτα (Ουγγαρία) και Τέα Νίκσεβιτς (Μαυροβούνιο) με 7-6(2), 6-2 μετά από μια ώρα και 22 λεπτά. 

Παύλου και Χάιντε προηγήθηκαν με 3-0 και 5-3 στο 1ο set το οποίο ωστόσο κρίθηκε στο tie-break με τις δύο παίκτριες να το κατακτούν με 7/2, ενώ στο 2ο σκέλος

του αγώνα κυριάρχησαν από την αρχή μέχρι το τέλος φτάνοντας στην πρόκριση, με την Παύλου να είναι μια νίκη μακριά από τον 2ο φετινό της τίτλο στα διπλά, αλλά και τον 1ο στην καριέρα της σε 25άρι τουρνουά πάντα σε επίπεδο διπλών.

Για να φτάσουν μέχρι εκεί Παύλου και Χάιντε επικράτησαν στον 1ο γύρο των Γιοάνα Ραντούλοβα (Βουλγαρία) και Τεοντόρα Βούγισιτς (Σερβία) με 6-2, 6-4, ενώ στα προημιτελικά ξεπέρασαν το εμπόδιο των Μαρτίνα Κολμένια (Ιταλία) και Σίλβια Νίριτς (Κροατία) με 7-6(5), 4-6 10-8.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια αγωνίστηκε και στα μονά εκεί που ηττήθηκε στον 1ο γύρο από την Αυστραλή Αλεξάντρα Μπόζοβιτς με 3-6, 6-3, 6-0. 

Στον τελικό θα αντιμετωπίσουν είτε τις Τσέχες και Νο1 του ταμπλό Ντομινίκα Σάλκοβα και Τζούλι Στρούπλοβα, είτε τις Γκιοργκιάνα Ιλόνα Γκιοροάιε (Ρουμανία) και Κιάρα Αμαρίσα Τοτ (Ουγγαρία) με την τελευταία να γίνεται αρνητική πρωταγωνίστρια, πριν από περίπου ένα μήνα, με την unfair συμπεριφορά της στο τουρνουά WTA της Βουδαπέστης. 

The post Κροατία: Στον τελικό του Όσιγιεκ η Παύλου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα