Ν. Φιλαδέλφεια: Βίντεο – ντοκουμέντο αποκαλύπτει την ώρα θανάτου του 29χρονου Μιχάλη – Οι τελευταίες στιγμές του

Συγγενείς, φίλοι και εκπρόσωποι της ΑΕΚ, θα πουν το “τελευταίο αντίο” στον αδικοχαμένο Μιχάλη, στον ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα.

Σήμερα το απόγευμα στις 17:00 θα τελεστεί η κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή, του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, ο οποίος δολοφονήθηκε στην καταδρομική επίθεση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ίδια ώρα στη Γενική Αστυνομική

Διεύθυνση Αττικής, οι Αρχές έχουν στη διάθεση τους αποκαλυπτικό οπτικοακουστικό υλικό, από το οποίο προκύπτει και η ώρα που δολοφονείται ο 29χρονος, στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με το βίντεο – ντοκουμέντο, στις 23:08 ήταν η ώρα θανάτου του Μιχάλη.

Η φονική επιδρομή των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ σύμφωνα με το βίντεο ξεκινά στις 23:07.

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του Μιχάλη

Tην ίδια ώρα συγκλονίζουν οι φωτογραφίες – στοιχεία από τη δικογραφία που έρχονται σήμερα Παρασκευή στη δημοσιότητα και έχουν αποτυπώσει τις τελευταίες στιγμές του φίλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη αλλά και στιγμές από τα πολύ σοβαρά επεισόδια έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Aπό κάμερα ασφαλείας, πιθανά του περιπτέρου, μπροστά από το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή ο 29χρονος Μιχάλης, φαίνεται τραυματισμένος με το κράνος του στα χέρια. Άγνωστο άτομο που βρίσκεται μαζί του προσπαθεί να τον κρατήσει όρθιο, όμως δεν τα καταφέρνει.

Έχει χάσει τόσο αίμα που είναι αδύνατον να κρατήσει την ισορροπία του.

Στην επόμενη φωτογραφία είναι ξαπλωμένος στο έδαφος και διάφοροι άγνωστοι γύρω του προσπαθούν να τον βοηθήσουν.

Σε άλλες εικόνες, που φέρνει στη δημοσιότητα το TheToc.gr, αποτυπώνεται η επίθεση των χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ άλλα πλάνα τους δείχνουν να επιτίθενται, ενώ στη συνέχεια επιχειρούν να διαφύγουν. Πετούν δε αλλά και δέχονται φωτοβολίδες.

Οι αστυνομικοί έχουν απομονώσει και την ομάδα που εκτιμούν ότι επιτέθηκε στον 29χρονο και που είναι στο στόχαστρο των αρχών.

Για το τελευταίο στιγμιότυπο, στη δικογραφία αναφέρεται πως το θύμα δέχεται χτύπημα.

Το Σάββατο ξεκινά η λήψη DNA από τους κατηγορούμενους

Όπως γίνεται γνωστό, η λήψη βιολογικού υλικού από τους συλληφθέντες θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο. Διατηρούν το δικαίωμα 48ωρης διορίας για να διορίσουν πραγματογνώμονα.

Από αύριο θα ξεκινήσει και η αντιπαραβολή υλικού, καθώς στη ΔΕΕ έχουν σταλεί τα πειστήρια και το γενετικό υλικό του θύματος.

Να σημειωθεί πως η διαδικασία λήψης DNA θα γίνει με προτεραιότητα στους δυο Έλληνες, τον Αλβανό και τους 9 Κροάτες που έχουν βεβαρυμένο παρελθόν, οι οποίοι πάντως δεν έχουν δώσει προανακριτική απολογί, καθώς τηρούν αρνητική στάση, αλλά και λόγω έλλειψης διερμηνέων.

Χθες το απόγευμα ο Ιατροδικαστης Καλογρηάς έστειλε στη ΔΕΕ τα δείγματα DNA από τη σορό του 29χρονου.

Από τα πειστήρια που έχουν σταλεί μέχρι τώρα (μαχαίρια, ρόπαλα και άλλα) οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει έως τώρα να απομονώσουν δείγματα γενετικού υλικού.

Πηγή: ΤΗΕΤΟC

Keywords
Τυχαία Θέματα