Μόντρεαλ: Η ώρα των προημιτελικών με ματσάρες

Η δράση στο Μόντρεαλ συνεχίζεται με τις μάχες των προκριματικών, αλλά και με δύο εξ’ αναβολής αγώνες οι οποίοι δεν ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη λόγω της βροχής που ταλαιπώρησε αρκετά το πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας. 

Ωστόσο, η ατζέντα της Παρασκευής περιλαμβάνει μεγάλα παιχνίδια κι αν ο καιρός βοηθήσει αναμένεται να δούμε πολύ ωραίο τένις και μεγάλες μάχες.

Η αυλαία στο κεντρικό court θα ανοίξει (19:00 GR) με το εξ’ αναβολής παιχνίδι

της Αρίνα Σαμπαλένκα με την Λιουμντίλα Σαμσόνοβα στη 2η φετινή μεταξύ τους αναμέτρηση μετά από εκείνη του περασμένου Ιανουαρίου στην Αδελαΐδα (στον ίδιο γύρο) με την Σαμπαλένκα να επικρατεί με 2 tie-break κάνοντας το 1-1 στα μεταξύ τους παιχνίδια καθώς είχε προηγηθεί η νίκη της Ρωσίδας στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρας τον Οκτώβριο του 2022. 

Στη συνέχεια (όχι πριν τις 21:00 GR) στο κεντρικό court θα μπουν οι δύο πολύ καλές φίλες, Τζέσικα Πεγκούλα και Κόρι Γκοφ, οι οποίες λίγο αργότερα θα συνεργαστούν και στα διπλά απέναντι στις Γιαπωνέζες Αογιάμα/Σιμπαχάρα. 

Στο τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος στο κεντρικό court (όχι πριν τις 04:00 GR) θα αναμετρηθούν οι Ντάρια Κασάτκινα με την Έλενα Ριμπάκινα με την Ρωσίδα να προηγείται στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με 2-1 και την Καζάκα να πηγαίνει στον προημιτελικό έχοντας πρόβλημα στο δεξί της χέρι. 

Το μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής (περίπου στις 23:00 GR) αναμένεται να είναι αυτό της Ίγκα Σφιόντεκ κόντρα στην Ντανιέλ Κόλινς σε μια επανάληψη του ημιτελικού του 2022 στο Australian Open όπου η Αμερικανίδα είχε πάρει μεγάλη νίκη παραχωρώντας μόλις 5 games στην Πολωνή (6-4, 6-1), η οποία με τη σειρά της απάντησε τον περασμένο Φεβρουάριο στο τουρνουά της Ντόχα όπου διέλυσε την Κόλινς με 6-0, 6-1. 

Το μοναδικό παιχνίδι (στα μονά) που θα γίνει στο court Rogers (19:00 GR) θα είναι το δεύτερο εξ’ αναβολής μεταξύ της Πέτρα Κβίτοβα και Μπελίντα Μπέντσιτς στην πρώτη του αναμέτρηση μετά από 4 χρόνια, με την Τσέχα να προηγείται με 4-2 στα μεταξύ τους παιχνίδια, με την νικήτρια να επιστρέφει στο κεντρικό court (αυτή τη φορά) περίπου στις 02:00 GR τα ξημερώματα όπου θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την νικήτρια από το παιχνίδι της Σαμπαλένκα με την Σαμσόνοβα. 

ΝΑΤΙΟΝΑL BANK OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Μόντρεαλ: Η ώρα των προημιτελικών με ματσάρες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα