Αλκαράθ: “Στις δύσκολες στιγμές πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου”

Ο Κάρλος Αλκαράθ αναφέρθηκε στο μπλακ-άουτ που έπαθε στο τέλος του 3ου set όπου και προηγήθηκε με 5-2, ωστόσο δεν κατάφερε να κλείσει το παιχνίδι σε δύο περιπτώσεις που σέρβιρε για τη νίκη με αποτέλεσμα να δεχθεί 2 break από τον Χούμπερτ Χουρκάτς και το set να πάει σε tie-break για να πάρει εκεί τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά. 

“Ειλικρινά δεν ξέρω τι συνέβη.”, είπε ο Αλκαράθ. “Άρχισα να νιώθω άσχημα εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορούσα να κάνω καλά χτυπήματα.

Δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβη. Αλλά αυτό που σκεφτόμουν ήταν να μείνω ήρεμος και να προσπαθήσω να βρω τον τρόπο για να το ξεπεράσω. Νομίζω ότι στο 12ο game άρχισα να βρίσκω και πάλι το ρυθμό μου και να σερβίρω καλύτερα.”

“Οι μεγάλοι παίκτες έχουν αυτό το συναίσθημα να βρουν έναν τρόπο να επιβιώσουν και να προσπαθήσουν να τελειώσουν τον αγώνα παίζοντας καλό τένις και έτσι όπως ξέρουν.”

“Στις δύσκολες στιγμές θα πρέπει να πιστέψεις τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να πετύχεις το στόχο σου. Δεν έχει σημασία αν κερδίσεις ή όχι. Πρέπει να πιστέψεις ότι θα παίξεις το καλύτερο τένις σου εκείνη τη στιγμή και να παίξεις επιθετικά. Νομίζω ότι αυτό ήταν το “κλειδί” για να πάρω σήμερα τη νίκη.”

Ο 20χρονος Ισπανός και Νο1 του κόσμου θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Αμερικανό Τόμι Πολ θέλοντας να πάρει ρεβάνς από τον περσινό του αποκλεισμό στο Μόντρεαλ και να περάσει στα ημιτελικά. 

NATIONAL BANK OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Αλκαράθ: “Στις δύσκολες στιγμές πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα