Ποστέκογλου: Αποκάλυψη για Κέιν!

Ο Άγγλος στράικερ, αρχισκόρερ στην ιστορία των «σπερς», ετοιμάζεται να πετάξει για το Μόναχο, όπου θα σφραγίσει τη μετακόμιση στην πρωταθλήτρια Γερμανίας.

«Καταλαβαίνω ότι το θέμα έχει προχωρήσει στο σημείο που φαίνεται ότι θα συμβεί.

Αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που έχω αυτή τη στιγμή και από αυτή την προοπτική μας δίνουν κάποια σαφήνεια ότι, αν αποκλείσουμε κάτι απρόβλεπτο, προχωράμε χωρίς τον Χάρι.

Σίγουρα την προπόνηση σήμερα και την προετοιμασία για το Μπρέντφορντ θα τα κάνουμε χωρίς τον Χάρι», παραδέχτηκε ο Ποστέκογλου, που μάλιστα αποκάλυψε

ότι ο Κέιν, του είχε διατυπώσει την πρόθεσή του να πάει στην Μπάγερν, αν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ:

«Είχα μία συζήτηση μαζί του την πρώτη μέρα που έφτασα, ήταν ευθύς και έντιμος και ήμουν το ίδιο. Κατάλαβα ότι είχε αποφασίσει ότι αν οι δύο ομάδες έφταναν σε συμφωνία, θα έφευγε.

Ήθελε να ξεκαθαρίσει το μέλλον του πριν από το πρώτο παιχνίδι. Δεν προσπάθησα να τον μεταπείσω, δεν βρήκα νόημα σε αυτό, ό, τι κι αν έλεγα δεν θα έκανε διαφορά σε αυτό που ένιωθε. Θα μπορούσα να του παρουσιάσω ένα μεγάλο όραμα, αλλά είμαι σίγουρος ότι τα έχει ξανακούσει αυτά. Αν δεν υπήρχε συμφωνία, θα ήταν ικανοποιημένος να μείνει, δεν πίεσε κάτι, ήταν πολύ επαγγελματίας».

Ο Ποστέκογλου έστειλε και μήνυμα στον κόσμο των «σπερς»: «Είναι λογικό σε μία τέτοια μέρα οι οπαδοί μας να έχουν μία αίσθηση θρήνου και απώλειας, γιατί παρά την έλλειψη τίτλων στο κλαμπ, ήταν ένας ήρωας γι’ αυτούς. Η στόχευσή μας όμως δεν αλλάζει μία ομάδα σαν κι εμάς πρέπει να βρει τον τρόπο να κερδίζει τίτλους».

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο διεθνής στράικερ θα παίζει τη νέα σεζόν στην Bundesliga, ως η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της, στα 100 εκατομμύρια ευρώ, συν 20 εκατομμύρια σε μπόνους.

Keywords
Τυχαία Θέματα