Σινσινάτι: Κληρώνει τα μεσάνυχτα για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα μάθουν τους πρώτους αντιπάλους τους, αλλά και το πιθανό μονοπάτι στο τουρνουά του Σινσινάτι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (00:00 GR) όπου και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το φετινό Western & Southern Open. 

Cincinnati draw will be made today at 5 pm local time.

— Michal Samulski (@MichalSamulski) August 11, 2023

Το 1000άρι

του Σινσίνατι είναι ουσιαστικά η πρόβα τζενεράλε για το US Open που ακολουθεί και θα κρίνει τη θέση που θα πάρουν οι παίκτες και οι παίκτριες στο ταμπλό του major τουρνουά στη Νέα Υόρκη. 

Για τον Στέφανο Τσιτσιπά το συγκεκριμένο τουρνουά μπορεί να χαρακτηριστεί από τα αγαπημένα του, καθώς ο Έλληνας τενίστας έχει συμμετάσχει 5 φορές, με τις 3 τελευταίες να είναι άκρως πετυχημένες καθώς μετράει 2 παρουσίες σε ημιτελικά φάση (2020, 2021) ενώ πέρσι είχε φτάσει μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε από τον Μπόρνα Τσόριτς, κάτι που παράλληλα σημαίνει ότι φέτος θα διεκδικήσει 600 βαθμούς. 

Από τη μεριά της η Μαρία Σάκκαρη έχει αγωνιστεί 6 φορές (5 στο κυρίως ταμπλό) έχοντας ρεκόρ 7-6 με τις δύο καλύτερες παρουσίες της να είναι η συμμετοχής της στα προημιτελικά το 2019 και το 2020, ωστόσο τα τελευταία 2 χρόνια έχει γνωρίσει ισάριθμους αποκλεισμούς στην πρεμιέρα της από τις Αντζελίκ Κέρμπερ (2021) και την περσινή πρωταθλήτρια, Καρολίν Κέρμπερ (2022). 

Όπως και για τον Τσιτσιπά, έτσι και για την Σάκκαρη το τουρνουά είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια χρειάζεται τους βαθμούς έτσι ώστε να μη χάσει επαφή στο WTA Race και να συνεχίζει να έχει ελπίδες για τη συμμετοχή της στα Finals του ερχόμενου Νοεμβρίου, όπου πέρσι συγκέντρωσε αρκετούς βαθμούς με την παρουσία της στα ημιτελικά. 

Επίσημα η αυλαία στο Σινσινάτι θα ανοίξει το Σάββατο (12/8) με τον 1ο προκριματικό γύρο (17:00 GR), ενώ τη Δευτέρα τα ξημερώματα (01:00 GR) θα ξεκινήσει ο 1ος γύρος στο κυρίως ταμπλό.

The post Σινσινάτι: Κληρώνει τα μεσάνυχτα για Τσιτσιπά και Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα