Κετσμάνοβιτς: “Στόχος το Top10 και η κατάκτηση Grand Slam”

16:14 5/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ανδρικού Tour αυτή τη στιγμή και όπως αποδεικνύουν και οι δηλώσεις του για τους μελλοντικούς του στόχους, έχει βάλει από νωρίς ψηλά τον πήχη της καταξίωσής του στο άθλημα..

Γεννημένος στις 31 Αυγούστου του 1999, ο Σέρβος τενίστας έκανε φέτος το ξεπέταγμα του στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, κάνοντας το όνομά του ευρέως γνωστό με την πορεία του στο Indian Wells Masters, πριν λίγες ημέρες.

Παίζοντας ως Lucky Loser, κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά του δυνατού τουρνουά της Καλιφόρνια, όπου και αποκλείστηκε από τον πολύπειρο Μίλος Ράονιτς.

Ο Κετσμάνοβιτς ξεκίνησε την χρονιά του στο Νο131 του κόσμου και αμέσως μετά το τουρνουά του Indian Wells “έσπασε” για πρώτη του φορά το φράγμα του Top100, δημιουργώντας ρεκόρ καριέρας (Νο88).

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ITF), ο νεαρός από το Βελιγράδι, αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει στον εαυτό του, τονίζοντας πως θέλει να εισέλθει στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης, όσο το δυνατόν συντομότερα.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Παίζοντας κόντρα σε μεγάλους τενίστες, σε σπουδαία τουρνουά, ήταν ένα όνειρο το οποίο σιγά-σιγά παίρνει σάρκα και οστά. Θέλω να συνεχίσω έτσι για πολλά ακόμη χρόνια, μιας και ο βασικός μου στόχος είναι να κερδίσει ένα Grand Slam κάποτε, και να γίνω παίκτης Top10.

Είναι όμορφο το συναίσθημα του να νιώθεις πως πολλοί άνθρωποι πιστεύουν στις δυνατότητές μου και θεωρούν πως στο μέλλον θα αναπληρώσω τους κορυφαίους τενίστες που βρίσκονται τώρα στην κορυφή.

Δεν δίνω τόσο μεγάλη βάση σε αυτή την προσέγγιση όμως, γιατί δεν θέλω να βγω από την πορεία μου. Το μόνο που θέλω είναι να δουλεύω σκληρά και να απολαμβάνω κάθε στιγμή του εαυτού μου στο τένις”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κετσμάνοβιτς: “Στόχος το Top10 και η κατάκτηση Grand Slam” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα