“Βασιλικό” συμβόλαιο της Οσάκα με τη Nike

14:38 5/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Ναόμι Οσάκα είναι η πιο hot τενίστρια των τελευταίων μηνών στο εμπορικό κομμάτι και το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Nike το αποδεικνύει περίτρανα…

Μπορεί οι φήμες να οργίαζαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, θέλοντας την Γιαπωνέζα πρωταθλήτρια έτοιμη να υπογράψει συμβόλαιο επέκτασης συνεργασίας με την Adidas, όμως το βράδυ της Πέμπτης η Οσάκα ανακοίνωσε μια νέα

συμφωνία, που λίγοι περίμεναν.

Μέλος της οικογένειας της Nike και επίσημα έγινε η Νο1 τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, καθώς παρουσιάστηκε από τους ανθρώπους της εταιρείας στο Staples Center, την έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς, παρέα με δυο μεγάλα ονόματα της διαφημιστικής καμπάνιας της Nike, τους Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ.

Η νεαρή τενίστρια κοινοποίησε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίπλα στον KD35, γράφοντας: “Φοβερό καλωσόρισμα, σας ευχαριστώ”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

What a welcome, thank you! #JustDoIt #TeamNike @nike @nikewomen @nikecourt @niketokyo @easymoneysniper

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 大坂なおみ (@naomiosaka) στις 4 Απρ, 2019 στις 7:24 μμ PDT

Όσον αφορά τα ποσά που θα λαμβάνει η Οσάκα τα επόμενα χρόνια, διαφημίζοντας την εταιρεία ;

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως σύμφωνα με διαρροές από το περιβάλλον της τενίστριας, πρόκειται για ένα “Βασιλικό” συμβόλαιο, όμοιο του οποίου δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στον χώρο του γυναικείου αθλητισμού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η IMG Tennis πάντως, αυτό δεν είναι το μοναδικό νέο συμβόλαιο της Οσάκα τους τελευταίους μήνες.

Supergirl @Naomi_Osaka_ signs new apparel deal with @Nike. 6th new deal since beginning of US Open. @Nikecourt #IMGTennis #NaomiOsaka pic.twitter.com/yUUhHKb0Dx

— IMG Tennis (@IMGTennis) 5 Απριλίου 2019


Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την έκτη(!) μεγάλη συνεργασία που κάνει από την κατάκτηση του US Open και έπειτα. Είχαν προηγηθεί χαρακτηριστικά, οι συνάψεις συμφωνιών με Nissan, All Nippon Airways, Proctor & Gamble, και με ακόμη δυο εταιρείες της Ιαπωνίας.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Βασιλικό” συμβόλαιο της Οσάκα με τη Nike appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα