Η Βοζνιάκι στο δρόμο της Μαρίας – VIDEO

09:36 5/4/2019 - Πηγή: Tennis24
To βράδυ της Παρασκευής η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Καρολίν Βοζνιάκι

Το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Καρολίν Βοζνιάκι θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στον σημερινό προημιτελικό του Volvo Car Open (22:00GR-COSMOTE SPORT 7HD), στο Τσάρλεστον των ΗΠΑ.

Μετά

τη σπουδαία νίκη της Ελληνίδας επί της υπερασπίστριας του τίτλου και Νο2 του ταμπλό, Κίκι Μπερτένς, η 28χρονη Καναδέζα χρειάστηκε τρία σετ για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρουμάνας, Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου, σφραγίζοντας το ραντεβού με τη Σάκκαρη στην 8αδα.

Η Βοζνιάκι, Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-4, 3-6, 6-3 της αντιπάλου της και θα τεθεί για δεύτερη φορά αντιμέτωπη με την Μαρία, έχοντας ηττηθεί από την δυναμική Αθηναία με 2-0 σετ (7-5, 6-3) στο Wuhan Open 2017.

“Γνωρίζω καλά τη Μαρία. Έχουμε προπονηθεί μαζί στο Μονακό αρκετές φορές οπότε το παιχνίδι της μου είναι γνωστό. Προφανώς και της αρέσει το χώμα και θα είναι διαφορετικό ματς από το σημερινό. Είναι δεξιόχειρας, της αρέσει να βάζει πολύ σπιν στη μπάλα” είπε η Βοζνιάκι ενόψει του σημερινού ραντεβού.

Aπό τα υπόλοιπα αποτελέσματα της Πέμπτης, ξεχώρισε η νίκη της Μπελίντα Μπένσιτς επί της Τέιλορ Τάουνσεντ με 6-2, 7-5. Η Ελβετίδα θα παίξει με την Πέτρα Μάρτιτς για την είσοδο στην 4αδα της χωμάτινης διοργάνωσης.

Σημαντική νίκη πέτυχε η Μόνικα Πούιγκ επί της Αρίνα Σαμπαλένκα ενώ σφραγίστηκε και ο σπουδαίος αμερικανικός εμφύλιος στα προημιτελικά ανάμεσα στο Νο1 του ταμπλό, Σλόαν Στίβενς και την Μάντισον Κις.

VOLVO CAR OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

The post Η Βοζνιάκι στο δρόμο της Μαρίας – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα