Άρης Κ15: Απίστευτες καταγγελίες από πατέρα ποδοσφαιριστή

15:45 5/4/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Άρης προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος Κ15, ωστόσο ο Δαβίδ Βακουφτσής περιέγραψε την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στα τμήματα υποδομής των «κιτρινόμαυρων».

Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο «metropolis 95.5» αναφέρθηκε στις συνθήκες που αντιμετωπίζουν στη σεζόν οι «μικροί» του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δαβίδ Βακουφτσής:

«Η ΠΑΕ Άρης ξεκίνησε τις ομάδες Κ15, Κ17, Κ19 στα τέλη του Ιουλίου. Δεν είχε την οικονομική δυνατότητα

να τα τρέξει και ήρθε ο Ερασιτέχνης διά στόματος του κ. Καραμανλή να τα αναλάβει.

Το τμήμα Κ15 ξεκίνησε στα τέλη Σεπτεμβρίου, δεν είχαν τη δυνατότητα και γήπεδα να ξεκινήσουν την προετοιμασία νωρίτερα.

Ο ΠΑΟΚ έκανε προετοιμασία σε ειδικά αθλητικά κέντρα και ο Άρης στο πάρκο της Βούλγαρη, εκεί που τερματίζει το λεωφορείο «10».

Η ενδυμασία της ομάδας δόθηκε στα παιδιά στις 8.15 το πρωί στο λεωφορείο. Δεν έδωσαν ούτε μια στολή παρά μόνο μέσα στο λεωφορείο και μιλάμε για μήνα Απρίλιο.

Μέχρι τώρα έπαιζαν με στολές παλαιότερων ετών, τις οποίες χρησιμοποιούσαν όχι ως Άρης FC, αλλά ως ΑΣ Άρης. Και τα ρούχα θα τα επιστρέψουν πλυμένα μετά το ματς της Κυριακής.

Η φορεσιά της Κ15 και της Κ17 είναι κοινή. Όταν η μία ομάδα παίζει με τα κίτρινα, η άλλη παίζει με τα μαύρα και αντίστροφα. Οι άλλες ομάδες διαμένουν στη Λαμία από την Τρίτη.

Ο Άρης έφυγε ανήμερα του αγώνα στις 9.30 το πρωί και γύρισε πίσω στη 1 το βράδυ.

Σήμερα στις 3.30 μ.μ. θα κάνουν προπόνηση στον Άγιο Βασίλειο, διότι δεν μπορούν να νοικιάσουν γήπεδα με χόρτο, αύριο στον Άγιο Αντώνιο και την Κυριακή θα φύγουν το πρωί για να παίξουν στις 3 μ.μ. με τον ΠΑΟΚ στον τελικό.

Επί δέκα ημέρες τα παιδιά κάνουν τον γύρο της Β’ Θεσσαλονίκης και γυρίζουν από Άγιο Αντώνιο σε Άγιο Βασίλειο και από Σουρωτή σε Αγγελοχώρι.

Πάμε τώρα και στο κυρίως θέμα, το οποίο είναι και βασικό και πρέπει να το καταλάβουν οι φίλαθλοι του Άρη και όλης της Θεσσαλονίκης.

Οι ακαδημίες, τα τμήματα αυτά, δεν πρέπει οι γονείς να τα βλέπουν σαν κομμάτι ότι αύριο μεθαύριο θα οικονομήσουν τα παιδιά για να οικονομήσουν κι αυτοί.

Πρέπει να αφήσουν τα παιδιά να το ζήσουν. Για να μπεις μέσα στο γήπεδο χθες έπρεπε να μπεις με ΑΜΚΑ και με επίδειξη ταυτότητας.

Αυτό είναι ακόλουθο της συμπεριφοράς μας. Αυτή είναι η λογική που επικρατεί.

Ο Ερασιτέχνης πριν δύο μήνες ζήτησε 600 ευρώ από κάθε γονέα γιατί δεν έβγαινε οικονομικά.

Μόλις μαλώσαμε οι γονείς πήγαν στην ΠΑΕ και ζήτησαν από αυτή να αναλάβει ξενοδοχεία, λεωφορείο κλπ, διότι διαφορετικά θα παρατήσουν τα τμήματα».

The post Άρης Κ15: Απίστευτες καταγγελίες από πατέρα ποδοσφαιριστή appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα