Μάρεϊ: Θα παίξει με wild card στη Μαδρίτη

Η αρχική απόφαση του Άντι Μάρεϊ για αποχή από τη φετινή χωμάτινη σεζόν, δείχνει να ανατρέπεται με τον πρώην Νο1 του κόσμου να αγωνίζεται στο τουρνουά της Μαδρίτης και ενδεχομένως και σε αυτό της Ρώμης που ακολουθεί, ωστόσο είναι 100% σίγουρο ότι δεν θα παίξει στο Roland Garros

Andy Murray has performed a U-turn on his decision not to play on clay this year.

Will take up a wild card in Madrid and potentially also in Rome. Unlikely to play the French Open, though, preferring instead to return early to the UK for the grass season.

— Stuart Fraser (@stu_fraser) April 20, 2022

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Βρετανός, που βρίσκεται στη Φλόριντα, προπονείται εδώ και μερικές ημέρες σε χώμα, έχοντας μαζί του τον Ίβαν Λεντλ. 

Andy Murray has taken a wildcard into Madrid!

He’s been practising on clay, feeling good, and has decided that he wants to play competitively prior to the grass.

So he will play Madrid and possibly Rome before coming back to the UK to prepare for the grass court season.

— The Tennis Podcast (@TennisPodcast) April 20, 2022

Τον περασμένο Φεβρουάριο και λίγο πριν από την πρεμιέρα του στο Ρότερνταμ, ο Μάρεϊ είχε δηλώσει ότι δεν σκοπεύει να παίξει στο χώμα. “Αυτή τη στιγμή δεν σκοπεύω να παίξω στο χώμα.”, είχε πει ο Βρετανός. “Τα τελευταία 2 χρόνια το χώμα επιδείνωσε τα προβλήματά μου. Δεν με βοήθησε, οπότε φέτος μίλησα με την ομάδα μου και αποφάσισα να μην αγωνιστώ. Δεν θέλω να πάρω αυτό το ρίσκο.”

Madrid wildcards pic.twitter.com/UVw30HAXGN

— Michal Samulski (@MichalSamulski) April 20, 2022

Τα πράγματα, όπως όλα δείχνουν, κι έτσι ο Σκωτσέζος αναμένεται να επιστρέψει στο χώμα μετά από τον Σεπτέμβριο του 2020 και τη συμμετοχή του στο Roland Garros

Ο Μάρεϊ αναμένεται να κάνει το come-back στη Μαδρίτη μετά από 5 ολόκληρα χρόνια με τον Βρετανό να έχει κατακτήσει έναν τίτλο (2015) στη χωμάτινη επιφάνεια του τουρνουά κ έναν ακόμη (2008) όταν το τουρνουά είχε σκληρή επιφάνεια. 

The post Μάρεϊ: Θα παίξει με wild card στη Μαδρίτη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα