Τόνι Ναδάλ: “Στόχος του Ράφα να παίξει στη Μαδρίτη”

Μιλώντας στο ισπανικό κανάλι RTVE, ο Τόνι Ναδάλ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συμμετοχή του Ράφα στη Μαδρίτη τον ερχόμενο Μάιο. 

Ο 35χρονος υπέστη κάταγμα κόπωσης στα πλευρά κατά τη διάρκεια του Indian Wells, με τον Ισπανό να μένει εκτός από Μόντε Κάρλο και Βαρκελώνη. Ωστόσο, τη Μ. Τρίτη (19/4) ο Ναδάλ ανέβασε φωτογραφίες από την επιστροφή του στις προπονήσεις μετά από 4 εβδομάδες. 

Hoy tras 4 semanas sin pisar una pista de tenis, primer entrenamiento

suave
Que ilusión volver a pisar la tierra! pic.twitter.com/JC9j0MPGzD

— Rafa Nadal (@RafaelNadal) April 18, 2022

“Ο Ράφα μου είπε ότι σκοπεύει να παίξει στη Μαδρίτη” είπε ο Τονί Ναδάλ. “Βέβαια υπάρχουν ακόμη δύο εβδομάδες μέχρι τότε. Αν όλα εξελιχθούν καλά και είναι σε καλή κατάσταση τότε θα παίξει.”

Το όνομα του Ναδάλ έχει δηλωθεί στις λίστες τόσο της Μαδρίτης, όσο και της Ρώμης που ακολουθεί. Η συμμετοχή του Ισπανού στη Ρώμη θεωρείται βέβαιη καθώς αυτό θα είναι και το τελευταίο δύσκολο τεστ πριν από το Roland Garros

Αυτό που μένει είναι να δούμε αν θα καταφέρει να νικήσει και πάλι το χρόνο και να επιστρέψει στο Madrid Open το οποίο έχει κατακτήσει 5 φορές στην καριέρα του. 

Το τουρνουά στη Μαδρίτη θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1-8 Μαΐου, ενώ αυτό της Ρώμης 8-15 του ίδιου μήνα. Το Roland Garros θα ξεκινήσει στις 22 Μαΐου

The post Τόνι Ναδάλ: “Στόχος του Ράφα να παίξει στη Μαδρίτη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τόνι Ναδάλ, “Στόχος, Ράφα, Μαδρίτη”,toni nadal, “stochos, rafa, madriti”