Η ώρα για τον πρώτο Masters τίτλο του – VIDEO

Ο Μίλος Ράονιτς νιώθει πιο έτοιμος από ποτέ για να κατακτήσει τον παρθενικό Masters τίτλο της καριέρας του. Ο Καναδός έβαλε stop στην μεγάλη έκπληξη του Indian Wells, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού…

Στον 10ο ημιτελικό της καριέρας του σε Masters διοργάνωση προκρίθηκε ο 28χρονος τενίστας, κερδίζοντας τον Κετσμάνοβιτς μετά από μόλις 73 λεπτά αγώνα, στον πρώτο προημιτελικό της ημέρας στην έρημο της Καλιφόρνια.

Ο Ράονιτς επικράτησε του Νο130 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ με 6-3, 6-4 ενώ λίγο αργότερα έμαθε τον αντίπαλό

του στα ημιτελικά που θα είναι ο Ντόμινικ Τιμ, ο οποίος πέρασε με walk over το εμπόδιο του τραυματία Γκάελ Μονφίς.

10th Masters 1000 semi-final @milosraonic powers into the final four, d. Kecmanovic 6-3 6-4#BNPPO19 pic.twitter.com/9zAixZk99U

Tennis TV (@TennisTV) 14 Μαρτίου 2019


Κερδίζοντας τους 30 από τους 34 πόντους πίσω από το πρώτο του σερβίς, ο Ράονιτς ήταν εξαιρετικός καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα του, έσωσε τα τρία μπρέικ πόιντς στα οποία έφτασε ο Κετσμάνοβιτς και έφτασε ελεγχόμενα στην νίκη.

Το 2016 ο Καναδός είχε φτάσει στον τελικό του Indian Wells, όμως δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο. Ο Ράονιτς έχει παίξει συνολικά σε εννιά Masters ημιτελικούς και σε τρεις τελικούς, όμως ακόμη δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά.

Φέτος όμως, φαίνεται πιο ώριμος από ποτέ και με την πιο ευνοϊκή κλήρωση από ποτέ, για να μπορέσει να κάνει το μεγάλο βήμα. Από την επόμενη εβδομάδα, θα φτάσει στο Νο13 του κόσμου αν περάσει στον τελικό του IW, ενώ στο Νο12 αν κάνει δικό του τον τίτλο.

Όσον αφορά τον χαμένο του πρώτου προημιτελικού, τον 18χρονο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, ο Σέρβος αφού έγραψε ιστορία στο φετινό Masters της Καλιφόρνια, γινόμενος ο πρώτος Lucky Loser που φτάνει στα προημιτελικά της διοργάνωσης, την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνει και την παρθενική του είσοδο στο Top100 του κόσμου.

Ο Κετσμάνοβιτς θα ανέβει από το Νο130 στο Νο94, κερδίζοντας 36 θέσεις, και θα βάλει πλώρη για ακόμη σπουδαιότερα πράγματα στο σύντομο μέλλον.

Πέμπτη, 14/3: Προημιτελικοί Indian Wells Masters
Raonic (Canada) beat Kecmanovic (Serbia) 6-3 6-4

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η ώρα για τον πρώτο Masters τίτλο του – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα