Ετοιμάζεται για νέα εγχείρηση ο Ντελ Πότρο!

Δημοσιεύματα στην Αργεντινή αναφέρουν πως ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο ετοιμάζεται να υποβληθεί σε νέα εγχείρηση, αυτή τη φορά στο δεξί του γόνατο…

Πολύ άσχημα είναι τα νέα που μεταφέρουν αρκετά δημοσιεύματα στην Αργεντινή τις τελευταίες ώρες.

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, φαίνεται πως ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια. Ο πόνος

που έχει στο δεξί του γόνατο εδώ και μερικούς μήνες, τον οδηγεί και πάλι στο κατώφλι χειρουργείου.

Τον Οκτώβριο που μας πέρασε ο Αργεντινός είχε αισθανθεί άσχημα κατά την διάρκεια ενός αγώνα του στην Σαγκάη. Μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, φάνηκε πως είχε σοβαρό πρόβλημα στο γόνατό του, και έμεινε εκτός δράσης για τέσσερις μήνες.

Τον Φεβρουάριο, επέστρεψε στο Tour αγωνιζόμενος στο Delray Beach Open των ΗΠΑ, όμως έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί ξανά σε επίσημη διοργάνωση.

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος της La Nacion, Σεμπάστιαν Τόροκ, αναφέρει σε δημοσίευμά του πως ο κάτοχος του Αμερικανικού Όπεν του 2009, πρόκειται να περάσει την πόρτα χειρουργείου, ξανά!

Αν αυτό γίνει, τότε θα είναι η πέμπτη(!) εγχείρηση στην οποία θα υποβληθεί ο “Πύργος”, που έχει κάνει παλαιότερα ακόμη τέσσερις στους καρπούς του. Ο Τόροκ, τονίζει πως ο Ντελ Πότρο θα λάβει την τελική του απόφαση μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ετοιμάζεται για νέα εγχείρηση ο Ντελ Πότρο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα