Βεζένκοφ: «Δεν παίξαμε μπάσκετ» (video)

«Τίποτα δεν δούλεψε σωστά», παραδέχτηκε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά την ήττα από την Αρμάνι και τόνισε πως αν δεν βελτιωθούν θα έχουν πρόβλημα και στα επόμενα ματς.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού εξήγησε τι δεν πήγε καλά στο Μιλάνο, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν παίζουν καλά το τελευταίο διάστημα και εξέφρασε την
ανάγκη βελτίωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν παίξαμε μπάσκετ. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Δεν είχαμε καλές αποστάσεις. Όταν σουτάρεις με 12% στο τρίποντο δεν μπορείς να κερδίσεις. Νομίζω ότι δεν δούλεψε τίποτα σωστά. Καταφέραμε να κρατήσουμε χαμηλά την Αρμάνι, αλλά ήμασταν άστοχοι και χάσαμε ακόμη ένα παιχνίδι.

Νομίζω ότι η Αρμάνι δεν είναι αμυντική ομάδα. Είχαμε πει να σταματήσουμε τον ρυθμό, αλλά δεν τρέξαμε σωστά. Δεν βρήκαμε εύκολους πόντους που θα μας έδιναν αυτοπεποίθηση. Όταν στο τρίτο δεκάλεπτο δεν παίξαμε καλή άμυνα, μας ξέφυγε το παιχνίδι.

Εννοείται ότι αν παίξουμε έτσι θα έχουμε πρόβλημα με οποιονδήποτε αντίπαλο. Πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Εδώ που φτάσαμε πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Να δούμε αρχικά τι θα γίνει την Κυριακή, αν θα παίξουμε και μετά να επικεντρωθούμε στο ματς με τη Μπάγερν Μονάχου που είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι».
Keywords
Τυχαία Θέματα