Μπέντσιτς, η εξολοθρεύτρια – VIDEO

Η Μπελίντα Μπέντσιτς συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στο Tour μέσα στο 2019. Η Ελβετή κέρδισε και την Καρολίνα Πλίσκοβα στο Indian Wells και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του θεσμού

Μπορεί να απόλεσε το πρώτο της σετ στο τουρνουά, μετά από τρεις συνεχόμενες straight sets επικρατήσεις, όμως αυτό δεν την επηρέασε τόσο-όσο για να χάσει από τα χέρια της την πρόκριση για την “4αδα” του Indian Wells.

Η Μπέντσιτς επιβλήθηκε της Νο5 τενίστριας στην παγκόσμια κατάταξη της WTA,

Καρολίνα Πλίσκοβα μετά από 2 ώρες και 18 λεπτά, με 6-3, 4-6, 6-3 και θα αντιμετωπίσει την Αντζελίκ Κέρμπερ για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

12 straight wins!⁰@BelindaBencic is into the @BNPPARIBASOPEN semifinals for the first time.

Defeats Karolina Pliskova 6-3, 4-6, 6-3 pic.twitter.com/YfuCGGs8sv

WTA (@WTA) 14 Μαρτίου 2019


Αυτήν, ήταν η δεύτερη νίκη σε βάρος τενίστριας του Top5 στην Καλιφόρνια, μετά και τον αποκλεισμό της Ναόμι Οσάκα στον προηγούμενο γύρο, και συνολικά η 12η νίκη της στο γυναικείο Tour!

Είναι η πιο φορμαρισμένη τενίστρια του κόσμου άλλωστε, και προσπαθεί να το επιδεικνύει σε κάθε της ευκαιρία, σε κάθε τουρνουά στο οποίο αγωνίζεται.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως η Μπέντσιτς θα μπει στο Top20 της παγκόσμιας κατάταξης την επόμενη εβδομάδα, εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις της μέσα στο 2019. Αν μάλιστα κατακτήσει τον τίτλο στην Καλιφόρνια, θα φτάσει μέχρι και το Νο13 του κόσμου!

Στα του σημερινού αγώνα, η Μπέντσιτς ήταν φοβερή στο πρώτο σετ και κάνοντας δυο μπρέικ στο σερβίς της Τσέχας, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα στο δικό της, έφτασε με το 6-3 στο 1-0.

.@BelindaBencic takes the opening set, 6-3.#BNPPO19 pic.twitter.com/Ox75axTMG9

WTA (@WTA) 14 Μαρτίου 2019


Μπορεί στο δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης η Πλίσκοβα να ανέβασε στροφές και να εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη της Ελβετής, στέλνοντας το ματς σε decider (6-3, 4-6), όμως όποτε έπρεπε η νεαρή αντίπαλός της, ήταν καλύτερη και πιο ψύχραιμη, φτάνοντας εν τέλει στην δίκαιη πρόκριση.

.@KaPliskova forces a 3⃣rd set with 6-4 in the 2⃣nd #BNPPO19 pic.twitter.com/fLdVtfkni1

WTA (@WTA) 14 Μαρτίου 2019


Κάνοντας ένα άψογο τρίτο σετ, το Νο23 του ταμπλό στο Indian Wells δεν απειλήθηκε καν από μπρέικ πόιντ της Πλίσκοβα και με το εμφατικό 6-3, χάρις σε μπρέικ στο όγδοο γκέιμ του αγώνα, “πέταξε” για τα ημιτελικά του θεσμού.

Τετάρτη, 13/3: Προημιτελικοί Indian Wells
Bencic (Switzerland) beat Ka.Pliskova (Czech Republic) 6-3, 4-6, 6-3

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μπέντσιτς, η εξολοθρεύτρια – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα