Η Νέα Υόρκη στο πόδι – VIDEO

Το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ της Κόκο Γκοφ και της υπερασπίστριας του τίτλου, Ναόμι Οσάκα, ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του US Open

Έκτη ημέρα αγώνων στη Νέα Υόρκη και μετά το τέλος των αγώνων του Σαββάτου, θα ολοκληρωθεί ο 3ος γύρος της τελευταίας Grand Slam διοργάνωσης στη σεζόν, οδεύοντας στην 2η εβδομάδα του θεσμού.

Το σπουδαίο ματς ανάμεσα στη Κόκο Γκοφ και τη Ναόμι Οσάκα, έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και ολόκληρη η Αμερική περιμένει

μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση της 15χρονης Αμερικανίδας, απέναντι στην ανερχόμενη δύναμη του γυναικείου τένις και κατόχου του τίτλου στη Νέα Υόρκη.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ (02:00GR-Eurosport) στο Arthur Ashe, με τις δύο χαρισματικές τενίστριες να αναμετρούνται για πρώτη φορά.

“Eίναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Θα δούμε συναρπαστικό τένις. Αναμφίβολα η Κόκο είναι το μέλλον του γυναικείου τένις. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το ματς και θα το παρακολουθήσω” είπε η έξι φορές πρωταθλήτρια του Αμερικανικού Όπεν, Σερίνα Γουίλιαμς.

Ένα εξίσου σπουδαίο ματς θα ανοίξει το πρόγραμμα (18:00GR-Eurosport) των αγώνων στο κεντρικό court όταν η δύο φορές φιναλίστ στη Νέα Υόρκη (2009, 2014) και κάτοχος του Australian Open 2018, Καρολίν Βοζνιάκι αντιμετωπίσει την εξαιρετικά ταλαντούχα και αλύγιστη, Μπιάνκα Αντρέσκου.

Η επιστροφή του Ράφα Ναδάλ στο Arthur Ashe, μετά το walk over στο 2ο γύρο και τα δύο ντέρμπι Κύργιος-Ρούμπλεφ, Μονφίς-Σαποβάλοφ, ξεχωρίζουν από το ανδρικό πρόγραμμα.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής του US Open (2010, 2013, 2017) θα έχει το πρώτο του σοβαρό τεστ στη διοργάνωση, όταν τεθεί αντιμέτωπος (20:00GR-Eurosport) με τον 23χρονο Νοτιοκορεάτη, Χίον Τσουνγκ ο οποίος είναι από τα σπουδαιότερα ταλέντα τα τελευταία χρόνια στο ATP Tour, ωστόσο διάφορα προβλήματα τραυματισμών τον έχουν θέσει εκτός συναγωνισμού τον τελευταίο χρόνο.

Ο Τσουνγκ είναι πρώην Νο19 στον κόσμο, όμως τώρα βρίσκεται στο Νο170 και μετράει πέντε σερί νίκες, προερχόμενος από τα προκριματικά. Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό κέρδισε στα 5 σετ τον Εσκομπέδο ενώ στο 2ο γύρο, ολοκλήρωσε μια επική ανατροπή από το 0-2 κόντρα στον Φερνάντο Βερντάσκο, σώζοντας και match point του αριστερόχειρα Ισπανού.

Με ένα σπουδαίο ντέρμπι θα κλείσει το πρόγραμμα στο Arthur Ashe (μετά τις 04:00GR), όπου ο απρόβλεπτος Νικ Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον πολύ φορμαρισμένο Αντρέι Ρούμπλεφ ο οποίος έχει δύο μεγαλειώδης top10 νίκες τις τελευταίες εβδομάδες, κόντρα σε Φέντερερ (Σινσινάτι) και Τσιτσιπά (1ος γύρος). Ο Κύργιος ήταν ο νικητής της μοναδικής τους αναμέτρησης, στη Μόσχα το 2018, στα τρία σετ.

Στο βραδινό πρόγραμμα του Louis Armstrong θα διεξαχθεί το άλλο ντέρμπι του ανδρικού ταμπλό, ανάμεσα σε δύο από τους θεαματικότερους τενίστες στο tour. Ο έμπειρος Γκάελ Μονφίς, Νο13 στον κόσμο και ημιφιναλίστ του 2016, αντιμετωπίζει τον ανερχόμενο Ντένις Σαποβάλοφ, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο tour.

Στο Grandstand, Μάριν Τσίλιτς και Τζον Ίσνερ αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη (22:00GR) για την πρόκριση στους “16” του θεσμού.

Kαλός και σήμερα αναμένεται ο καιρός στο Flushing Meadows.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου με ώρα έναρξης 18:00GR-Eurosport

Arthur Ashe Stadium
19-Caroline Wozniacki (Denmark) v 15-Bianca Andreescu (Canada)
Hyeon Chung (South Korea) v 2-Rafael Nadal (Spain)

Όχι πριν τις 02:00GR
1-Naomi Osaka (Japan) v Coco Gauff (U.S.)
Andrey Rublev (Russia) v 28-Nick Kyrgios (Australia)

Louis Armstrong Stadium
Taylor Townsend (U.S.) v Sorana Cirstea (Romania)
26-Julia Goerges (Germany) v 7-Kiki Bertens (Netherlands)
6-Alexander Zverev (Germany) v Aljaz Bedene (Slovenia)
13-Gael Monfils (France) v Denis Shapovalov (Canada)
21-Anett Kontaveit (Estonia) v 13-Belinda Bencic (Switzerland)

Grandstand
25-Elise Mertens (Belgium) v Andrea Petkovic (Germany)
Kristie Ahn (U.S.) v Jelena Ostapenko (Latvia)
14-John Isner (U.S.) v 22-Marin Cilic (Croatia)
20-Diego Schwartzman (Argentina) v Tennys Sandgren (U.S.)

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Η Νέα Υόρκη στο πόδι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα