Η κλήρωση του Ρότερνταμ – DRAW

11:41 9/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Η κλήρωση του ABN AMRO World Tennis Tournament έκλεισε το μάτι στον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος καλείται να ανεβάσει ρυθμούς σε σχέση με τη Σόφια

Η προσπάθεια για είσοδο στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης, συνεχίζεται στο Ρότερνταμ για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Μετά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Sofia Open απ’τον Γκάελ Μονφίς, ο 21χρονος πρωταθλητής

μας θα αγωνιστεί στο πιο δυνατό τουρνουά της σειράς ATP 500 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, η κλήρωση του οποίου έγινε την Παρασκευή.

Ο Στέφανος καταλαμβάνει το Νο3 του ταμπλό στο indoor τουρνουά της Ολλανδικής μεγαλούπολης και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Νταμίρ Τζουμχούρ για 4η φορά στο ATP World Tour.

Ο 26χρονος Βόσνιος, Νο52 στον κόσμο, προηγείται 2-1 στις νίκες έχοντας κερδίσει το πιο πρόσφατο ραντεβού τους, στο Paris Masters στις αρχές του Φθινοπώρου.

Τον νικητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης περιμένει στο 2ο γύρο ο αντίστοιχος του αγώνα Χάασε-Κουκούσκιν ενώ στα προημιτελικά υπάρχει η πιθανή διασταύρωση με το Νο8 του ταμπλό, Νταβίντ Γκοφάν που έχει δύσκολο πρώτο γύρο κόντρα στον Γκάελ Μονφίς.

Επίσης στο κάτω μέρος του ταμπλό βρίσκονται και οι 2-Κάρεν Κατσάνοφ, 5-Ντανίλ Μεντβέντεφ που διασταυρώνονται στα προημιτελικά αλλά και ο unseeded, Τζο Βιλφριντ Τσονγκά.

Πολύ δύσκολη κλήρωση έχει το Νο1 του ταμπλό, Κέι Νισικόρι ο οποίος στον 1ο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Πιερ-Χιουζ Ερμπέρ που αγωνίζεται στα ημιτελικά του Open Sud de France στο Μονπελιέ.

Στο 2ο γύρο, ο Ιάπωνας πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Σαποβάλοφ ενώ στο quarter του Νισικόρι υπάρχει και ο επικίνδυνος Ρομπέρτο Μπαουτίστ Αγκουτ.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα.

ABN AMRO WORLD TENNIS TOURNAMENT DRAW | OOP (-2h) | TV SCHEDULE

The post Η κλήρωση του Ρότερνταμ – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα