Τσιτσιπάς προς Έλληνες φιλάθλους: “Σας αγαπώ”

22:57 8/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Εξαντλημένος και εμφανώς στενοχωρημένος για την ήττα του από τον καλύτερο, όπως τον χαρακτήρισε, Γκαέλ Μονφίς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε τα φιλιά του σε όλους όσους βρέθηκαν σήμερα στην Arena Armeec για να τον υποστηρίξουν…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΙΑΠΑΣ

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον προημιτελικό του με τον Γκαέλ Μονφίς.

Ο Στέφανος χαρακτήρισε καλύτερο

παίκτη τον Γάλλο στο μεταξύ τους ματς, ενώ εξέφρασε την αγάπη του σε όλους τους Έλληνες που βρέθηκαν στις εξέδρες σήμερα για να τον υποστηρίξουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ενέργεια που ένιωσε σήμερα στο γήπεδο: “Απόλαυσα το παιχνίδι μου εδώ, οι φίλαθλοι ήταν εξαιρετικοί, σήμερα ένιωσα πολύ ωραία με την ενέργεια στο γήπεδο. Μου άρεσε που έπαιξα σε τέτοιες συνθήκες, διαφορετικές από τα υπόλοιπα τουρνουά και θα μου αρέσει να έρθω ξανά στο τουρνουά, στο μέλλον”.

Για το αν ένιωσε αγχωμένος στον αγώνα του με τον Μονφίς: “Δεν ένιωσα αγχωμένος ή νευρικός. Έχω αισθανθεί και χειρότερα σε άλλα παιχνίδια στο παρελθόν, νομίζω όμως πως έκανα λανθασμένες επιλογές σήμερα. Έπρεπε να παίξω περισσότερο στο μπάκχαντ του και όχι στο φόρχαντ του όπως έκανα. Το μετανιώνω, αλλά δεν ήμουν νευρικός σίγουρα. Συμβαίνουν αυτά, έτσι θα μάθω να είμαι μεγάλος τενίστας και πρωταθλητής”.

Για το αν μετανιώνει που ήρθε στο τουρνουά χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία: “Δεν μετανιώνω που ήρθα στο τουρνουά. Έκανα ότι μπορούσα, δεν μου βγήκαν μερικά πράγματα, όμως η προσπάθεια μετράει, γιατί οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Χρειάζεται πολύς χρόνος για να μπορέσεις να προσαρμοστείς και να αντιμετωπίσεις έναν τέτοιο αθλητή όπως ο Μονφίς. Η μπάλα πηδάει πολύ εδώ, είναι πολύ διαφορετικές συνθήκες. Έπαιξε καλύτερα, έβαλε περισσότερο τη μπάλα μέσα, σέρβιρε καλύτερα και κέρδισε δίκαια”.

Για το τι θα έπρεπε να κάνει ώστε να κερδίσει και να προκριθεί στα ημιτελικά: “Θα έπρεπε να είμαι πιο μέσα στις επιστροφές μου. Μου φάνηκαν πολύ βαριές οι μπάλες όμως ήταν καλύτερος παίκτης σήμερα”.

Για τους φιλάθλους που βρέθηκαν στην Arena Armeec για να τον υποστηρίξουν: “Εκτιμώ και αγαπώ όλους όσους ήρθαν εδώ για να με δούνε. Έκαναν μεγάλο ταξίδι, τους πήρε χρόνο και κόπο για να έρθουν, οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά φιλιά σε όλους”.

The post Τσιτσιπάς προς Έλληνες φιλάθλους: “Σας αγαπώ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα