Η εξέλιξη της «Ευνοούμενης» Έμμα Στόουν

Γεννημένη στις 6 Νοεμβρίου του 1988, στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών, η Έμμα Στόουν πραγματοποίησε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, στο φιλμ «Superbad» το 2007. Αν και αρχικά αναλώθηκε σε μέτριες κωμωδίες και θορυβώδεις blockbuster, κατάφερε σταδιακά να βελτιώσει την καριέρα της. Συνεργάστηκε με σκηνοθέτες, όπως ο Γούντι Άλεν και ο Αλεχάντρο Γκονζάλεθ Ιναρίτου, ενώ το 2016 απέσπασε το Όσκαρ

Ά Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο μιούζικαλ, «La La Land». Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου, παρουσιάζουμε τις επτά καλύτερες ταινίες της νεαρής, Αμερικανίδας ηθοποιού.

«Υπηρέτριες» (The Help - 2011) του Τέιτ Τέιλορ

Αμερικανικός Νότος, 1962. Η 22χρονη Σκίτερ επιστρέφει από το κολέγιο, αποφασισμένη να γίνει συγγραφέας, παρά τις αντιδράσεις της μητέρας της, που προτιμά να τη δει παντρεμένη. Σύντομα θα πάρει μια απόφαση, που θα αναστατώσει όχι μόνο τις ζωές των δικών της ανθρώπων, αλλά και ολόκληρη την κωμόπολη Τζάκσον: να πάρει συνεντεύξεις από τις έγχρωμες γυναίκες που αφιέρωσαν τη ζωή τους στη φροντίδα εύπορων οικογενειών της περιοχής. Η πρώτη που ανοίγει την καρδιά της είναι η Έιμπελιν, η υπηρέτρια της καλύτερης φίλης της Σκίτερ, κάτι, που όμως αρχικά θα προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της κλειστής τους κοινότητας.

H ταινία «Υπηρέτριες» βασίζεται σε ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα μυθιστορήματα των τελευταίων ετών, το ημιαυτοβιογραφικό best-seller «The Help» της Κάθριν Στόκετ. Σκηνοθετημένο από τον Τέιτ Τέιλορ - ηθοποιό («Στην Καρδιά του Χειμώνα», «Εγώ, ο Κατάσκοπος») και παιδικό φίλο της συγγραφέως - το φιλμ πραγματεύεται με εμπνευσμένα προκλητική ματιά, τα απρόσμενα γεγονότα που πυροδοτεί σε μια μικρή πόλη του αμερικανικού Νότου η μυστική συμμαχία τριών διαφορετικών μα εξίσου θαρραλέων γυναικών, προκειμένου να σπάσουν έναν ξεπερασμένο κώδικα ηθικής και να θέσουν νέους κοινωνικούς κανόνες.


Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα