Έκανε την υπέρβαση ο Πέγια

10:15 9/2/2019 - Πηγή: Tennis24
O Γκουίντο Πέγια έβγαλε εκτός συνέχειας τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Cordoba Open

Με ορισμένα προβλήματα συνεχίστηκε η χωμάτινη δράση στο πρώτο τουρνουά του Λατινοαμερικάνικου swing στο ATP Tour, αφού ο τελευταίος προημιτελικός Μπέντενε-Κουέβας δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Τον αντίπαλό του από το συγκεκριμένο

ματς, στα ημιτελικά του Σαββάτου, περιμένει ο Γκουίντο Πέγια ο οποίος θριάμβευσε απέναντι στον δεύτερο καλύτερο Αργεντίνο στον κόσμο, Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Ο 28χρονος από το Μπουένος Άιρες, Νο59 της κατάταξης και Νο8 του ταμπλό, επικράτησε 7-5, 6-2 Ντιέγκο Σβάρτσμαν και προκρίθηκε στους “4” καλύτερους του τουρνουά της πατρίδας του.

“Έχουμε παρόμοιο στυλ παιχνιδιού. Είμαστε σταθεροί από τη βασική γραμμή και ήταν δύσκολο να κρατήσουμε ρυθμό. Ήταν ένα καλό ματς και ο Ντιέγκο σε υποχρεώνει να μένεις συγκεντρωμένος. Έκανα ένα καλό ματς και αυτό με οδήγησε στη νίκη” είπε ο Πέγια μετά το ματς.

Στον άλλο ημιτελικό, έχουμε δύο Αργεντίνους που θα παλέψουν για το εισιτήριο του τελικού.

Ο Φεντερίκο Ντελμπόνις, Νο77 στον κόσμο οποίος κέρδισε 7-5, 6-4 τον Τζαούμ Μουνάρ θα αντιμετωπίσει τον 25χρονο συμπατριώτη του, Νο112 στην ATP, Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο που με τη σειρά του κέρδισε 6-4, 7-6(3) τον επίσης Αργεντίνο, Πέδρο Καχίν.

CORDOBA OPEN DRAW | OOP (-5h)

The post Έκανε την υπέρβαση ο Πέγια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα