Φέντερερ και Μποργκ προωθούν το Laver Cup!

20:39 8/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Οι θρύλοι του τένις, Ρότζερ Φέντερερ και Μπιορν Μποργκ βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Γενεύη για να προμοτάρουν το τρίτο, τη τάξει, Laver Cup στο οποίο αναμένεται να “επανενωθεί” η Fedal team!

Ένα ακόμα συναρπαστικό Laver Cup μας περιμένει το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου 2019!

Η καθόλα πετυχημένη διοργάνωση στις δύο προηγούμενες εκδόσεις της σε Πράγα και Σικάγο επιστρέφει στην Ευρώπη και ακόμα πιο συγκεκριμένα στην πατρίδα του Ρότζερ Φέντερερ, την Ελβετία και τη Γενεύη με την πόλη να “φορά” ήδη τα

καλά της για να υποδεχτεί τις ομάδες της Ευρώπης και του Κόσμου.

Έχει αρχίσει ήδη η προώθηση της διοργάνωσης με τον οικοδεσπότη Ρότζερ Φέντερερ αλλά και τον προπονητή της ομάδας της Ευρώπης, Μπιορν Μποργκ να βρίσκονται στη Γενεύη και να προσθέτουν τις “πινελιές” τους στο marketing του τουρνουά που ήδη πάει εξαιρετικά στην προπώληση εισιτηρίων.

Και πώς θα μπορούσε να μην τα πηγαίνει καθώς στο επόμενο Laver Cup θα δούμε ξανά μαζί στην ομάδα της Ευρώπης το σούπερ-δίδυμο Ρότζερ Φέντερερ-Ραφαέλ Ναδάλ που είχε εντυπωσιάσει στη διοργάνωση της Πράγας.

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι περιχαρής που το Laver Cup θα γίνει στην πατρίδα του και περιμένει φυσικά πώς και πώς να πρωταγωνιστήσει ξανά παρέα με τον παλιόφιλό του, Ράφα.

“Έχουμε μείνει έκπληκτοι με την επιτυχία της διοργάνωσης. Υπάρχει απίστευτη κίνηση στην προπώληση εισιτηρίων” αναφέρει ο chairman του Laver Cup, Τόνι Γκόντσικ.

“Χαίρομαι αφενός που η διοργάνωση θα γίνει στην πατρίδα μου, αφετέρου λόγω της παρουσίας του Ράφα. Κάναμε μια σούπερ-ομάδα στην Πράγα και ο coach Μποργκ θα μας οδηγήσει ξανά στη νίκη” ήταν το αισιόδοξο μήνυμα του “Βασιλιά”.

Πιο επιφυλακτικός, Σκανδιναβός γαρ, ο Μπιορν Μποργκ θεωρεί ότι η πίεση θα είναι με την πλευρά της Ευρώπης που καλείται να κάνει το three peat αλλά έχει εμπιστοσύνη στο σούπερ cast που θα έχει στη διάθεσή του!

Κώστας Αϊτάκης

The post Φέντερερ και Μποργκ προωθούν το Laver Cup! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα