Αποκλεισμός στη Σόφια για τον Στέφανο – VIDEO

21:11 8/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε αγχωμένος, ιδιαίτερα κουρασμένος και ανήμπορος να αντιδράσει στο εξαιρετικό παιχνίδι του Γκαέλ Μονφίς και αποχαιρέτησε το Sofia Open της Βουλγαρίας από τη φάση των προημιτελικών…

AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΙΑΠΑΣ

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν κατάφερε να προκριθεί στους “4” καλύτερους του 250αριου τουρνουά της γειτονικής χώρας, αφού ηττήθηκε στα δυο σετ από τον Γκαέλ

Μονφίς, ο οποίος βρίσκεται σε τρομερή φόρμα.

Ο Γάλλος ήταν καλύτερος και κέρδισε δικαιωματικά το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του θεσμού, με τον Στέφανο να χαιρετά πρόωρα τη διοργάνωση, συνεχίζοντας το ντόμινο των εκπλήξεων στη γειτονική χώρα.

Τελικό σκορ 6-3, 7-6(5) υπέρ του Νο33 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ Γάλλου, μετά από 90 λεπτά αγώνα στην Arena Armeec, που και σήμερα ήταν γεμάτη από Έλληνες φιλάθλους και ελληνικές σημαίες.

Alive to thrive!

@Gael_Monfils rallies past second-seeded Stefanos Tsitsipas 6-3 7-6(5) to reach the semis at #SofiaOpen pic.twitter.com/gh4cCmv74B

Tennis TV (@TennisTV) 8 Φεβρουαρίου 2019


Ο Μονφίς στο ντέρμπι των ημιτελικών του Σαββάτου, θα αγωνιστεί κόντρα στον Ρώσο Νο3 του ταμπλό Ντανιήλ Μεντβέντεφ. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι ανάμεσα στον Μάρτον Φούτσοβιτς και τον Ματέο Μπερετίνι.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ο Στέφανος μπήκε ιδιαίτερα αγχωμένος στην αναμέτρηση. Έκανε πάρα πολλά λάθη με το φόρχαντ του, δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να βρει ρυθμό στο σερβίς του και σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμφάνιση του Μονφίς, απόλεσε το εναρκτήριο σετ.

Ο Γάλλος ήταν υπέρμετρα πιεστικός στα σέρβις γκέιμς του Έλληνα πρωταθλητή, δημιούργησε έξι ευκαιρίες για μπρέικ από τις οποίες εκμεταλλεύτηκε τις δυο, και χωρίς να απολέσει περισσότερους από πέντε πόντους στο σερβίς του, πήρε προβάδισμα με 1-0.

Ο Μονφίς “χτύπησε” τον Στέφανο στο εναρκτήριο γκέιμ του αγώνα με μπρέικ και έκτοτε δεν κοίταξε πίσω του. Ο 20χρονος Έλληνας έκανε πολλά λάθη στη συνέχεια και έδωσε τη δυνατότητα στον Γάλλο να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του.

Ο La Monf τελείωσε με ακόμη ένα μπρέικ το πρώτο σετ και με 6-3 πήρε κεφάλι στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό της ημέρας στη Σόφια.

Το δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης μπορεί να ήταν διαφορετικό όσον αφορά την εξέλιξή του, όμως ο Μονφίς ήταν ξεκάθαρα ο τενίστας που ένιωθε καλύτερα στο court, που έβγαζε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ο Στέφανος ανέβασε στροφές στο παιχνίδι του και προσπάθησε να πιέσει τον Μονφίς, όμως ο Γάλλος με μερικά πολύ επιθετικά χτυπήματα, και λιγοστά λάθη, κατάφερε να γλιτώσει τον κίνδυνο.

Στο 5-4 υπέρ του Μονφίς, ο Τσιτσιπάς γύρισε από το 0-30 παίζοντας μερικούς καταπληκτικούς πόντους, κι έδειξε πως επιστρέφει για τα καλά στο ματς. Οι δυο τενίστες δεν δέχθηκαν μπρέικ μέχρι τέλους και οδηγήθηκαν στο τάι-μπρέικ.

Εκεί, ο Στέφανος ήταν αυτός που πήρε κεφάλι στο σκορ με 4-5, και είχε δυο σερβίς στα χέρια του. Όμως, ο Μονφίς ήταν πολύ σκληρός για να πεθάνει. Παίζοντας γενναία τους επόμενους τρεις πόντους, κέρδισε στα σημεία τον Έλληνα πρωταθλητή με 7-5 στη ρώσικη ρουλέτα, και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Sofia Open.

SOFIA OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

The post Αποκλεισμός στη Σόφια για τον ΣτέφανοVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα