Η φοβερή Όσεαν Ντοντέν, ξαναχτυπά!

Η Όσεαν Ντοντέν φημίζεται για τις… περίεργες δηλώσεις της και μετά την ήττα της από την Σιμόνα Χάλεπ στον 2ο γύρο του Miami Open, προχώρησε σε κάποιες ακόμη, που θα συζητηθούν…

Η Γαλλίδα Οσεάν Ντοντέν ηττήθηκε πολύ δύσκολα στα τρία σετ από το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA Σιμόνα Χάλεπ και μετά το παιχνίδι, αφού πρώτα μίλησε με τον πατέρα της, προχώρησε σε κάποιες φοβερές δηλώσεις.

Η Ντονέν προηγούνταν

με 4-2 και 30-0 στο τρίτο και καθοριστικό σετ της αναμέτρησης, όταν η Ρουμάνα ανέβασε ρυθμό, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της αντιπάλου της και γύρισε το ματς.

Αστειευόμενη, η Γαλλίδα τόνισε πως προτιμούσε να χάσει με 6-0, 6-0 παρά έτσι, ενώ επισήμανε πως μετά το ματς, από τα νεύρα της και μόνο, έκανε θρύψαλα το κινητό της, πετώντας το στον τοίχο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Δεν περνούσα καλή αγωνιστική περίοδο, για αυτό ήθελα να ανακτήσω αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία, με νίκη κόντρα στην Χάλεπ. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερα και είμαι εξαιρετικά απογοητευμένη για αυτό. Έπαιξα ένα πολύ καλό πρώτο σετ και τα πήγαινα πολύ καλά όσον αφορά την φυσική μου κατάσταση, αλλά στην συνέχεια κατέρρευσα.

Στο τρίτο σετ προηγήθηκα με 4-2 και 30-0 στο σερβίς μου, όμως έκανα περίπου 20(!) διπλά λάθη, ενώ ήθελα να κρατήσω το σερβίς μου για να νικήσω. Θα προτιμούσα να έχανα με 6-0, 6-0 παρά με αυτόν τον τρόπο, γιατί πραγματικά είναι χάλια να προηγείσαι με 4-2 και τελικά να χάνεις. Μετά το ματς, πέταξα με δύναμη το κινητό μου στον τοίχο και το έκανα κομμάτια.

Τελικά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στο γυναικείο Tour, παρότι μετά την ήττα μου πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου και του είπα να ακυρώσει την συμμετοχή μου από όλα τα επικείμενα τουρνουά, γιατί δεν θέλω να πάω.

Εκείνος, μου απάντησε: “Είσαι τελείως τρελή, πρέπει να επισκεφτείς ψυχολόγο οπωσδήποτε. Έχασες με 7-5 στο τρίτο σετ από το Νο1 του κόσμου και θέλεις να σταματήσεις το τένις. Δεν είσαι καλά.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η φοβερή Όσεαν Ντοντέν, ξαναχτυπά! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα