Η επιστροφή του Λόρδου

15 μήνες πέρασαν από την τελευταία συμμετοχή του Έρνεστς Γκούλμπις σε προημιτελική φάση ATP διοργάνωσης

Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Έρνεστς Γκούλμπις το βράδυ της Πέμπτης, στο ντέρμπι με τον Ντένις Σαποβάλοφ με το οποίο ολοκληρώθηκε ο 2ος γύρος του Stockholm Open.

Ο 30χρονος Λετονός, επικράτησε 6-2, 6-4 του Νο7 του ταμπλό, σφραγίζοντας το ραντεβού με τον Τζακ Σοκ στην 8αδα της indoor διοργάνωσης.

Είναι

ο πρώτος προημιτελικός στο tour για τον Γκούλμπις, μετά το Γκστάαντ τον Ιούλιο του 2017, με τον πρώην Top10 τενίστα να κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια επιστροφής στα υψηλά κλιμάκια της κατάταξης.

Από το Νο145, πλέον, του κόσμου ο Γκούλμπις έδειξε πολλά από εκείνα τα στοιχεία που τον είχαν καθιερώσει, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα, στους κορυφαίους του κόσμου και δείχνει αποφασισμένος να αποδείξει ότι δεν έχει τελειώσει η καριέρα του.

Ο Γκούλμπις που προέρχεται από τα προκριματικά και τη νίκη επί του Μίκαελ Ίμερ στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, έσωσε και τα δύο break point του Σαποβάλοφ ενώ είχε το απόλυτο 3/3 στις δικές του ευκαιρίες για break, ολοκληρώνοντας την ελεγχόμενη νίκη του σε 1 ώρα και 18 λεπτά.

Tην Παρασκευή θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί στη Στοκχόλμη Τσανγκ-Φονίνι, Κολσράιμπερ-Τσιτσιπάς (17:00GR), Σοκ-Γκούλμπις και Ίσνερ-Σαντγκρεν.

STOCKHOLM SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

The post Η επιστροφή του Λόρδου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα