Αποσύρθηκε ο Κύργιος, τον… χαβά του ο Μεντβέντεφ

Ο Νικ Κύργιος απέσυρε τη συμμετοχή του από τον 2ο γύρο του VTB Kremlin Cup στη Μόσχα, δίνοντας ξεκούραστα το εισιτήριο για τα προημιτελικά στον Βόσνιο Μίρζα Μπάσιτς. Ο Ντανιήλ Μεντβέντεφ από την πλευρά του, συνέχισε τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις…

Από το κακό στο χειρότερο εξελίσσεται η φετινή σεζόν για τον Νικ Κύργιο. Ο Ελληνοαυστραλός που παραπαίει στο Νο37 της παγκόσμιας κατάταξης της

ΑΤΡ αυτή την στιγμή, ταλαιπωρείται και από προβλήματα τραυματισμών, που δεν τον αφήνουν να ορθοποδήσει.

Σήμερα, απέσυρε τη συμμετοχή του και από τον αγώνα 2ου γύρου στο VTB Kremlin Cup, όπου ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον Βόσνιο Μίρζα Μπάσιτς, Νο76 στον κόσμο.

Ο Νικ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στον αγκώνα του και έδωσε ξεκούραστα την πρόκριση για τους “8” καλύτερους στη διοργάνωση, στον αντίπαλό του, που στην επόμενη φάση θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Κάρεν Κατσάνοφ.

Στα προημιτελικά προκρίθηκαν σήμερα και οι Αντρέας Σέπι, Φίλιπ Κράινοβιτς και Ντανιήλ Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος, που εμφανίζεται εξαιρετικός τις τελευταίες εβδομάδες στο ανδρικό Tour, “ισοπέδωσε” τον Σέρβο Ντούσαν Λάγιοβιτς μετά από μόλις 54 λεπτά αγώνα, με σκορ 6-2, 6-1 και “σφράγισε” το ραντεβού του με τον Λιθουανό Ρικάρντας Μπεράνκις στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στις πρώτες δυο αναμετρήσεις της ημέρας στη Μόσχα, ο Αντρέας Σέπι μετά από ένα πολύ κλειστό ματς απέκλεισε με 7-6(6), 7-6(5) τον Πιέρ Ιγ Ερμπέρ και θα παίξει στα προημιτελικά με τον Φιλίπ Κράινοβιτς, που “τσέκαρε” το εισιτήριό του για εκεί, λίγες στιγμές αργότερα. Ο Σέρβος επιβλήθηκε του Εβγκένι Ντονσκόι με 7-5, 6-4.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών στη Ρωσία:

Μαναρινό-Γκερασίμοφ
Κράινοβιτς-Σέπι
Μπάσιτς-Κατσάνοφ
Μπεράνκις-Μεντβέντεφ

Πέμπτη 18/10: 2ος Γύρος VTB Kremlin Cup

Basic (Bosnia & Herzegovina) beat Kyrgios (Australia) Walkover
Medvedev (Russia) beat Lajovic (Serbia) 6-2, 6-1
Krajinovic (Serbia) beat Donskoy (Russia) 7-5, 6-4
Seppi (Italy) beat Herbert (France) 7-6(6), 7-6(5)

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αποσύρθηκε ο Κύργιος, τον… χαβά του ο Μεντβέντεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα