Επιτέλους ημιτελικά για Κασάτκινα!

Στον πρώτο της ημιτελικό μετά το Indian Wells(!) κατάφερε να φτάσει η Ντάρια Κασάτκινα που επικράτησε στο ρωσικό ντέρμπι της Αναστασία Παλιουτσένκοβα στη Μόσχα!

Το 2018 δεν κύλησε, ειδικά στο δεύτερο μισό του και μετά, ιδανικά για την Ντάρια Κασάτκινα.

Η 21χρονη Ρωσίδα, από το Wimbledon και μετά, δυσκολεύεται πολύ ακόμα και να “ζευγαρώσει” συνεχόμενες νίκες στο τουρ με συνέπεια να έχει μείνει μακριά από τη διεκδίκηση κάποιου τίτλου.

Τελικά, στο φινάλε της φετινής σεζόν που την βρίσκει

στο καθόλου άσχημο Νο14 του κόσμου, σε πάτριο έδαφος και πιο συγκεκριμένα στη Μόσχα, ξαναφτάνει σε ημιτελικά μετά τη νίκη της στον “εμφύλιο” με την Αναστασία Παβλιουτσένοβα με 6-4, 6-3.

Αυτός ήταν ο πρώτος της ημιτελικός στο τουρ μετά από ένα γεμάτο επτάμηνο και συγκεκριμένα το τουρνουά του Indian Wells όπου έφτασε μέχρι τον τελικό πριν ηττηθεί από τη Ναόμι Οσάκα.

Στα ημιτελικά, θα αγωνιστεί με την Γιοχάνα Κόντα που κάνει πολύ κακή χρονιά αλλά μπόρεσε να βρει τις δυνάμεις στην τελευταία εβδομάδα της σεζόν να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία και να είναι εντός διεκδίκησης του τίτλου στη ρωσική πρωτεύουσα.

Αυτή που έχει πάντως “κλέψει” δικαιολογημένα την παράσταση αυτήν την εβδομάδα στη Μόσχα είναι η 24χρονη Τυνήσια Ονς Ζαμπέρ.

Εφτασε στον πρώτο της ημιτελικό στη WTA από το Νο101 του κόσμου κερδίζοντας και την Ανέτ Κονταβέιτ με 7-5, 6-1 και τώρα την περιμένει η πρόκληση που ακούει στο όνομα Αναστασία Σεβάστοβα που έκανε ακόμα μια ανατροπή στο φετινό τους εις βάρος της Βέρα Ζβονάρεβα αυτή τη φορά για να φτάσει σε ακόμα έναν ημιτελικό εντός του 2018!

Πέμπτη, 18/10: Προημιτελικοί Kremlin Cup

Sevastova (Latvia) beat Zvonareva (Russia) 4-6 7-5 6-3
Jabeur (Tunisia) beat Kontaveit (Estonia) 7-5 6-1
Kasatkina (Russia) beat Pavlyuchenkova (Russia) 6-4 6-3
Konta (Gr. Britain) beat Sasnovich (Belarus) 6-2 2-6 7-6(2)

KREMLIN CUP WTA DRAW – OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Επιτέλους ημιτελικά για Κασάτκινα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα