Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ... ΟΑΚΑ!

Η σεζόν είναι στην αρχή και αυτός ο αγωνιστικός "μαραθώνιος" έχει αρκετό δρόμο μέχρι τη ...γραμμή του τερματισμού, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του έχουν ήδη πετύχει κάτι σημαντικό.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και - κυρίως - εξαιτίας των εντυπωσιακών τους εμφανίσεων στο πρωτάθλημα, κατάφεραν να "κερδίσουν" ακόμα και τον πιο ...δύσπιστο οπαδό του Παναθηναϊκό. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο κέρδος που θα μπορούσε να έχει αυτή η νεανική ομάδα.

Παρά την έντονη μιντιακή αμφισβήτηση, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις και τη διστακτικότητα - λόγων διοικητικών εξελίξεων- που
υπήρχε στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, οι "μπέμπηδες" του Δώνη κέρδισαν το πρώτο τους "παράσημο". Την εκτίμηση του κόσμου. Και δεν αναφέρομαι μονάχα στους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία των - υγιώς σκεπτόμενων - φιλάθλων.

Αυτό το "απολαμβάνω που παίζω ποδόσφαιρο" των Πράσινων, αυτό το χαμόγελο, η διάθεση, η όρεξη και το πάθος που βγάζει η νέα γενιά του Τριφυλλιού στο γήπεδο, έχουν γεμίσει ελπίδα τον κόσμο της ομάδας.

Πλέον υπάρχει πίστη σε αυτό το νεανικό σύνολο παικτών, όμως χρειάζεται και η στήριξη. Στο 100%.

Όσο και αν παλέψουν, ο Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του δεν θα μπορέσουν να βαδίσουν μόνοι τους σε αυτό το "μονοπάτι". Ο κόσμος οφείλει να ανταμείψει τους Πράσινους για τις εμφανίσεις τους και την κατάθεση "ψυχής" που κάνουν σε κάθε παιχνίδι. Όχι μόνο με λόγια και καλά σχόλια στα social media, αλλά με πράξεις! Με τη φυσική παρουσία στο γήπεδο.

Αν γεμίσουν οι άδειες θέσεις στο Ολυμπιακό Στάδιο, αν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού βρεθούν κοντά σε αυτά τα παιδιά - όπως έκαναν στην Τρίπολη - τότε είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσουν άλλο ένα κίνητρο για να δώσουν τα πάντα στο γρασίδι.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ...ΟΑΚΑ! Εκεί θα πρέπει να βρεθούν οι οπαδοί του Τριφυλλιού για να στηρίξουν αυτή τη συγκινητική προσπάθεια που κάνουν οι Πράσινοι. Για να σταθούν στο πλευρό τους στο ματς με τον Πανιώνιο και να τους δείξουν τι σημαίνει να αγωνίζεσαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Για να καταλάβουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού ποια είναι η "πηγή δύναμης" αυτού του συλλόγου.
Keywords
Τυχαία Θέματα