Εύκολα στην 8αδα ο Ίσνερ

Στα προημιτελικά του Delray Beach Open προκρίθηκε ο Τζον Ίσνερ, συνεχίζοντας το κυνήγι για τον πρώτο του τίτλο στη Φλόριντα

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο Τζον Ίσνερ προκρίθηκε στους “8” καλύτερους του outdoor hard court τουρνουά στο Derlay Beach, κερδίζοντας για 4η φορά σε ισάριθμες συναντήσεις, τον Λούκας Λάτσκο.

Ο 31χρονος Αμερικανός, Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης,

έβγαλε 18 άσους και επιβλήθηκε 6-3, 6-4 του αντιπάλου του, σε 1 ώρα και 10 λεπτά παιχνιδιού.

Το Νο2 του ταμπλό, έσωσε και τα δύο break points που δημιούργησε ο Λάτσκο ενώ κατάφερε να αξιοποιήσει τρεις δικές του ευκαιρίες, φτάνοντας στην ελεγχόμενη νίκη.

“Ήταν καλή νίκη. Νομίζω ότι αποκτώ μια καλύτερη οικειότητα στη συγκεκριμένη επιφάνεια, ειδικά στις επιστροφές μου. Τον δυσκόλεψα αρκετά στα δικά του σερβίς. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που έπαιξα” είπε ο Ίσνερ.

Ο πανύψηλος Αμερικανός (2.08μ) στα προημιτελικά του τουρνουά της πατρίδας του, θα αντιμετωπίσει τον αριστερόχειρα Αντριάν Μαναρινό, μετά τη νίκη του Γάλλου με 6-2, 7-6(3) επί του Ντένις Ίστομιν.

Το εισιτήριο για την 8αδα εξασφάλισαν επίσης και οι Αντρέα Σέπι, Ντάνιελ Έβανς οι οποίοι θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για την είσοδο στα ημιτελικά.

Την Πέμπτη, ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο αντιμετωπίζει τον big server Ρειλι Όπελκα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

DELRAY BEACH OPEN DRAW | OOP (-7h)

The post Εύκολα στην 8αδα ο Ίσνερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα